Clicky

 🚙  Vóór 12.00u besteld = vandaag verzonden      🆓 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) of €90,- (BE)     ⏰ Gratis achteraf betalen

Feestdagen

Vier elk speciaal moment met pictogrammen voor feestdagen

Feestdagen zijn heldere mijlpalen door het jaar heen, momenten van vreugde en traditie die we delen met familie en vrienden. Onze collectie ‘pictogrammen voor feestdagen’ brengt deze bijzondere dagen tot leven voor kinderen, met visuele cues voor feestelijkheden zoals Koningsdag, Oud & Nieuw, Pasen en vele andere.

Picto’s die vreugde verspreiden

Elke feestdag heeft zijn eigen charme en onze pictogrammen weerspiegelen dat met kleur en vreugde. ‘Losse picto koningsdag‘ brengt een oranje gloed van nationale trots, terwijl ‘losse picto oud & nieuw‘ fonkelt met de belofte van een nieuw begin. Met ‘losse picto pasen‘ vieren we de lente en het nieuwe leven dat het met zich meebrengt.

Een kalender vol feestelijkheden

Onze pictogrammen bieden een manier om de feestdagen te benadrukken op jullie familiekalender, ze helpen om anticipatie op te bouwen en de betekenis van elke viering te begrijpen. Ze zijn niet alleen een manier om te leren over culturele en religieuze tradities, maar ook om de vreugde en het samen zijn die deze dagen brengen te koesteren.

Meer dan alleen decoratie

Hoewel carnaval, sinterklaas en kerstmis hun eigen bijzondere plek hebben in onze collectie, vormen de overige feestdagen een weefsel van vrolijkheid dat zich uitstrekt over het hele jaar. Deze pictogrammen zijn meer dan decoraties; ze zijn een startpunt voor gesprekken en activiteiten die leerzaam en leuk zijn.

De feestelijke wereld van EasyAuti

Bij EasyAuti erkennen we dat feestdagen een prachtige manier zijn om het jaar kleur te geven en samen te komen. Onze feestdagen pictogrammen zijn ontworpen om elk speciaal moment te markeren met vreugde en leerzaamheid. Ze verrijken de ervaring van je kind met elke viering en dragen bij aan hun begrip van de wereld.

Ontdek onze categorie ‘feestdagen’ en vind de pictogrammen die elk seizoen en elke bijzondere dag tot een feest maken. Samen creëren we een kalender vol vreugde, leren en samenzijn, voor een jaar vol onvergetelijke momenten.

Blogs

Als je kind zich anders ontwikkelt, gaat er een wereld voor je open. Termen die je nog niet kende, producten waarvan je het bestaan niet wist. 
Om het jou wat makkelijker te maken, verschijnt hier regelmatig een nieuwe blog. Met informatie, inspiratie of voor herkenning. Je bent namelijk niet alleen in jouw zoektocht.

Sinterklaas-stress? Zo help je jouw kind!

Sinterklaas-stress? Zo help je jouw kind!

Heeft jouw kind last van Sinterklaas-stress? In deze blog lees je 5 tips om jouw kind te helpen. Want wat voor veel kinderen een leuke tijd is, zorgt voor sommige kinderen juist voor extra veel stress. Té veel stress.. Cadeautjes, Sint en Piet die je niet kunt...

4 tips om de feestdagen door te komen

4 tips om de feestdagen door te komen

De feestdagen zijn anders dan anders. 'Even lekker niks', hoor ik je denken. Maar voor jouw kind met (kenmerken van) autisme, is 'even niks' niet 'lekker'. Want dagen waarbij het programma niet is ingevuld, geven te weinig...

Kerstdiner: hoe houd je het gezellig?

Kerstdiner: hoe houd je het gezellig?

Wat gaan jullie doen met kerst? Maak je er toch iets speciaals van, met je gezin of met wat bezoek? Met kerst eten we anders dan anders. Hoe houd je het dan gezellig met de kinderen aan tafel? Zorg voor duidelijkheid!* Maak van...

Decemberstress

Decemberstress

Cadeautjes, kerstviering; december is ‘anders dan anders’. Is jouw kind onrustig en merk je meer behoefte aan duidelijkheid? PICTO’S kunnen helpen!Met een dag- of weekplanning laat je zien wat er wanneer gaat gebeuren. Duidelijk en overzichtelijk. Dat is in ieder...

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 439 reviews.
Loading...
×