Vóór 12.00u besteld = dezelfde werkdag verzonden!                         Verzendkosten NL: €2,95 <± 14 picto’s < €4,95                         Verzendkosten BE: €8,95

Over mij

EasyAuti is eind 2020 opgericht door mij, Floor, omdat ik graag iets wil betekenen voor andere ouders. Als moeder van 2 jongens met ASS en ADHD heb ik ervaren dat dagelijkse dingen voor sommige kinderen niet vanzelfsprekend zijn. Ik stond met mijn gezin voor uitdagingen, waarbij telkens weer een nieuwe zoektocht nodig was om tot een passende oplossing te komen. Professionals geven goede hulp, maar praktische tips die helpen bij het dagelijks leven ontbreekt vaak waardoor veel ouders het gevoel hebben zelf het wiel te moeten uitvinden. Daar breng ik met EasyAuti verandering in! Ècht helpen is mijn doel.

Door mijn jarenlange ervaring als docent lichamelijke opvoeding heb ik kennis van de ontwikkeling van kinderen en het stimuleren van gewenst gedrag. Gecombineerd met mijn ervaring als moeder heb ik inmiddels zoveel expertise opgebouwd dat ik jou kan adviseren over het bieden van structuur en duidelijkheid door het gebruik van pictogrammen.

Het docentschap heb ik achter mij gelaten en sinds 2020 haal ik veel plezier uit het runnen van EasyAuti.

De waardering van www.easyauti.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 349 reviews.
Loading...
×