Annuleren en retourneren

Ben je toch niet tevreden? Of is er een andere reden waarom je toch wilt afzien van je aankoop? Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur hiervoor een mail naar info@easyauti.nl

Na het aanmelden van de retourzending heb je 14 dagen de tijd om de bestelling, op eigen kosten, te retourneren volgens onderstaande voorwaarden. Het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten voor de heenzending, wordt binnen 14 dagen na het aanmelden van de retourzending (en na ontvangst van de retourzending) teruggestort op je rekening.
Stuur je slechts een deel van de bestelling terug?  Dan zullen alleen de kosten van de teruggestuurde producten, dus exclusief verzendkosten van de heenzending, worden teruggestort.

 

Voorwaarden voor goede retournering:

  • Complete bestelling of complete producten (geen delen van producten zoals enkele picto’s uit een set);
  • Goede verzendverpakking;
  • Voldoende frankering;
  • Kopie van factuur toegevoegd;
  • Het product en de productverpakking zijn onbeschadigd en ongebruikt.

Retouradres:
EasyAuti
Tangostraat 8
6544SW Nijmegen

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die speciaal voor jou zijn gemaakt. Denk daarbij aan een customized picto en een gepersonaliseerd bewaarblikje.
Ben je niet tevreden met een product dat speciaal voor jou is gemaakt? Neem contact met mij op via info@easyauti.nl, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

0
Winkelmandje
Loading...
×