Clicky

Annuleren en retourneren

Annuleren

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact op via floor@easyauti.nl, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

 

Retourneren

Ben je toch niet tevreden? Of is er een andere reden waarom je toch wilt afzien van je aankoop?
Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur hiervoor een mail naar floor@easyauti.nl

Na het aanmelden van de retourzending heb je 14 dagen de tijd om de bestelling, op eigen kosten, te retourneren volgens onderstaande voorwaarden.
Het aankoopbedrag, inclusief de verzendkosten voor de heenzending, wordt binnen 14 dagen na het aanmelden van de retourzending (en na ontvangst van de retourzending) teruggestort op je rekening.

Stuur je slechts een deel van de bestelling terug?  Dan zullen alleen de kosten van de teruggestuurde producten, dus exclusief verzendkosten van de heenzending, worden teruggestort.

 

Voorwaarden voor goede retournering:

  • Binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld op floor@easyauti.nl
  • Complete bestelling of complete producten (geen delen van producten zoals enkele picto’s uit een set);
  • Goede verzendverpakking;
  • Voldoende frankering;
  • Kopie van factuur toegevoegd;
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres:
EasyAuti
Tangostraat 8
6544SW Nijmegen

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op producten die speciaal voor jou zijn gemaakt. Denk daarbij aan een customized picto en een gepersonaliseerd bewaarblikje.
Ben je niet tevreden met een product dat speciaal voor jou is gemaakt? Neem contact met mij op via floor@easyauti.nl, dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 455 reviews.
Loading...
×