Clicky

 🚙  Vóór 12.00u besteld = vandaag verzonden      🆓 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) of €90,- (BE)     ⏰ Gratis achteraf betalen

Pictogrammen op school

Het gebruik van pictogrammen zorgt voor duidelijkheid en voorspelbaarheid voor jouw leerlingen. Zij kunnen op elk moment zien hoe ver het dagprogramma al gevorderd is en wat de volgende activiteit is. Dit zorgt voor rust, houvast en een betere concentratie, zowel bij leerlingen met als zonder (kenmerken van) autisme.

leerkracht in de klas, wijst naar een bord met pictogrammen

“Het zijn mooie, stevige picto’s. Duidelijk voor de kinderen en goed te gebruiken in de klas. De picto’s van EasyAuti zijn echt iets voor jou als je houdt van gestructureerde, duidelijke, hufterproof picto’s. Wij gebruiken ze in elke klas van onze school.”

– Gerlinde van de Bunt, IB’er op ZML De Lelie in Ermelo

Schoolpicto's Basis

Met deze 20 pictogrammen leg jij een mooie basis voor een rustig en duidelijk planbord voor klassikaal gebruik.

Schoolpicto's compleet

35 Magnetische pictogrammen 10×10 cm. Voor een complete dagplanning in jouw klas met onderscheid tussen verschillende werkvormen.

schoolpicto's Uitbreiding

Met deze uitbreiding laat jij naast de dagplanning ook de dag, datum en bijzonderheden op je bord zien.

Pictogrammen in de zorg

Alleen wanneer er voldoende duidelijkheid en voorspelbaarheid is, is jouw cliënt in staat zich te ontwikkelen.
Help jouw cliënt tijdens behandeling of begeleiding door het gebruik van een duidelijk dagprogramma met pictogrammen.

Ook fijn: de pictogrammen van EasyAuti zijn gedrukt op stevige magneet zodat jij ze niet zelf hoeft te maken!

Samenwerking en B2B-verkoop

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met EasyAuti? Of wil je de producten van EasyAuti graag zakelijk gebruiken? Daar werk ik graag aan mee! Neem contact op via floor@easyauti.nl voor de mogelijkheden.

Ben je zorgverlener?
Wellicht is het interessant voor jou om een kleine voorraad in te kopen om aan te bieden aan jouw cliënten. Omdat de picto’s al in jouw praktijk aanwezig zijn, kan je samen met jouw cliënt het gebruik ervan bespreken. Dit maakt de stap naar gebruik laagdrempelig en vergroot de kans op succes van jouw begeleiding of behandeling!

Ben je zakelijk pictogebruiker?
Werk jij bijvoorbeeld op een school of in een zorginstelling? Wellicht is het interessant voor jou om in overleg een set picto’s samen te stellen die precies past bij de wensen van jou en je organisatie. Ik heb een achtergrond als 1ste graads docent en denk graag met je mee.

Neem contact op via floor@easyauti.nl voor de mogelijkheden!

Pictogrammen voor scholen

Het gebruik van pictogrammen voor scholen, zorgt voor duidelijkheid en voorspelbaarheid voor jouw leerlingen. Zij kunnen op elk moment zien hoe ver het dagprogramma al gevorderd is en wat de volgende activiteit is. Dit zorgt voor rust, houvast en een betere concentratie, zowel bij leerlingen met als zonder (kenmerken van) autisme.

Ben jij leerkracht en gebruik jij graag pictogrammen in de klas? EasyAuti heeft verschillende sets pictogrammen voor scholen ontworpen voor gebruik in het PO, SBO en (V)SO.

 

Pictogrammen voor scholen bestellen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen elk jaar opnieuw jouw eigen pictogrammen te knutselen. Maar, dat kost veel tijd en jouw tijd als leerkracht is schaars. Daarom is er nu ook een mogelijkheid om jouw Sclera pictogrammen voor scholen te bestellen! De picto’s van EasyAuti zijn gedrukt op stevige magneten, waardoor je ze jaar na jaar kunt gebruiken. Je doet éénmalig een investering en bespaart hiermee elk jaar tijd! En zeg eens eerlijk; wat is jouw uurloon..? Is het niet eigenlijk veel goedkoper pictogrammen voor scholen te kopen in plaats van jouw kostbare tijd te besteden aan het knippen en lamineren elk jaar?

“Erg mooie kwaliteit en heel fijn dat het niet glanst. Het is een wereld van verschil met de zelf gelamineerde picto’s. Hier kan je jaren plezier van hebben.”
– Anouk Slaathuis-Dumont, leerkracht groep 6 op SO De Stapsteen in Hengelo

 

Jouw planbord straalt rust uit

De pictogrammen van EasyAuti zijn allemaal exact even groot. Ze hebben geen scherpe hoekjes, schuine randjes of vouwen. Bovendien zijn ze afgewerkt met een matte toplaag, waardoor ze geen licht reflecteren.
Daardoor straalt jouw planbord rust uit!
Kies je voor het kopen van pictogrammen voor scholen, dan kies je voor duidelijkheid en rust. Dat is tenslotte ook de functie van de dagplanning op jouw bord; het moet de kinderen de informatie geven die ze nodig hebben.

 

Maatwerk mogelijk

Naast het standaard assortiment pictogrammen voor scholen, is ook maatwerk mogelijk. Mis je bijvoorbeeld een specifieke picto, wil je de naam van de methode als tekst op de picto of gebruik je graag een foto van de leerkracht op magneet? Deze worden speciaal voor jou gemaakt! Kijk hier voor meer info over maatwerk pictogrammen voor scholen.

 

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 439 reviews.
Loading...
×