Clicky

Dagritmepictogrammen in het onderwijs

schoolpicto's Uitbreiding

 232,00 237,00Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Schoolpicto's compleet

 162,00 167,00Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Schoolpicto's Basis

 102,00 107,00Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Twijfel? Bekijk de handige keuzehulp!

Kan je niet kiezen tussen de verschillende pakketten? Hieronder zie je wat het verschil is.

 

Pictogrammen voor scholen

Het gebruik van pictogrammen voor scholen, zorgt voor duidelijkheid en voorspelbaarheid voor jouw leerlingen. Zij kunnen op elk moment zien hoe ver het dagprogramma al gevorderd is en wat de volgende activiteit is. Dit zorgt voor rust, houvast en een betere concentratie, zowel bij leerlingen met als zonder (kenmerken van) autisme.

Ben jij leerkracht en gebruik jij graag pictogrammen in de klas? EasyAuti heeft verschillende sets pictogrammen voor scholen ontworpen voor gebruik in het PO, SBO en (V)SO.

 

Pictogrammen voor scholen bestellen

Je kunt er natuurlijk voor kiezen elk jaar opnieuw jouw eigen pictogrammen te knutselen. Maar, dat kost veel tijd en jouw tijd als leerkracht is schaars. Daarom is er nu ook een mogelijkheid om jouw Sclera pictogrammen voor scholen te bestellen! De picto’s van EasyAuti zijn gedrukt op stevige magneten, waardoor je ze jaar na jaar kunt gebruiken. Je doet éénmalig een investering en bespaart hiermee elk jaar tijd! En zeg eens eerlijk; wat is jouw uurloon..? Is het niet eigenlijk veel goedkoper pictogrammen voor scholen te kopen in plaats van jouw kostbare tijd te besteden aan het knippen en lamineren elk jaar?

“Erg mooie kwaliteit en heel fijn dat het niet glanst. Het is een wereld van verschil met de zelf gelamineerde picto’s. Hier kan je jaren plezier van hebben.”
– Anouk Slaathuis-Dumont, leerkracht groep 6 op SO De Stapsteen in Hengelo

 

Jouw planbord straalt rust uit

De pictogrammen van EasyAuti zijn allemaal exact even groot. Ze hebben geen scherpe hoekjes, schuine randjes of vouwen. Bovendien zijn ze afgewerkt met een matte toplaag, waardoor ze geen licht reflecteren.
Daardoor straalt jouw planbord rust uit!
Kies je voor het kopen van pictogrammen voor scholen, dan kies je voor duidelijkheid en rust. Dat is tenslotte ook de functie van de dagplanning op jouw bord; het moet de kinderen de informatie geven die ze nodig hebben.

 

Maatwerk mogelijk

Naast het standaard assortiment pictogrammen voor scholen, is ook maatwerk mogelijk. Mis je bijvoorbeeld een specifieke picto, wil je de naam van de methode als tekst op de picto of gebruik je graag een foto van de leerkracht op magneet? Deze worden speciaal voor jou gemaakt! Kijk hier voor meer info over maatwerk pictogrammen voor scholen.

 

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×