Clicky

Maatwerk pictogrammen

In sommige situaties is het uitgebreide assortiment pictogrammen dat EasyAuti biedt, niet passend bij jouw vraag.

Dat kan bijvoorbeeld zijn omdat:

  • Je op zoek bent naar een specifieke picto die niet in het assortiment zit;
  • Je graag een groter formaat picto’s gebruikt;
  • Je geïnteresseerd bent in een samenwerking of B2B-verkoop.


Bij EasyAuti is maatwerk mogelijk!

Hieronder lees je een aantal opties. Daarnaast mag je natuurlijk contact opnemen voor overleg, ik denk graag met je mee. Mail naar floor@easyauti.nl


Fotomagneet

Wil jij 1 of meerdere foto’s op magneet laten drukken, voor een gepersonaliseerd planbord? Ook daarvoor kan je gebruik maken van de mogelijkheid voor maatwerk.


Andere formaten

Zoek jij picto’s die niet in het assortiment zitten? Of picto’s in een ander formaat? Bijvoorbeeld omdat de gebruiker slechtziend is, of omdat de picto’s gebruikt worden in een grote ruimte (klaslokaal, zorgboerderij enz.)? Ook dat kan! Hieronder zie je de prijzen voor maatwerk picto’s in de formaten 4x4cm tot 10x10cm. Voor jouw bestelling gelden opstartkosten van €15,- + de kosten voor de maatwerkpicto’s.

Heb je andere wensen, wil je overleggen of bestellen? Mail dan naar floor@easyauti.nl

Levertijd

Omdat maatwerk picto’s speciaal voor jou gemaakt worden, zit er uiteraard een langere levertijd op. Houd rekening met een levertijd van 3-5 weken. Wil je maatwerk picto’s bestellen? Via mail kunnen wij je informeren over de verwachte leverdatum van jouw besteling.

 

Opstartkosten €15,00 per bestelling
Prijs per picto (incl. 21% BTW) Picto uit assortiment Speciaal voor jou gemaakt
4 x 4 cm €1,60 €4,60
5 x 5 cm €3,05 €6,05
6 x 6 cm €3,45 €6,45
7 x 7 cm €4,00 €7,00
8 x 8 cm €4,75 €7,75
9 x 9 cm €6,00 €9,00
10 x 10 cm €7,15 €10,15

 

 

Uitbreiding weekplanning | sfeerfoto
sfeerfoto met 4 whiteboardstiften bij een planbord met picto's

Samenwerking en B2B-verkoop

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met EasyAuti? Of wil je de producten van EasyAuti graag zakelijk gebruiken? Daar werk ik graag aan mee! Neem contact op via floor@easyauti.nl voor de mogelijkheden.

Ben je zorgverlener?
Wellicht is het interessant voor jou om een kleine voorraad in te kopen om aan te bieden aan jouw cliënten. Omdat de picto’s al in jouw praktijk aanwezig zijn, kan je samen met jouw cliënt het gebruik ervan bespreken. Dit maakt de stap naar gebruik laagdrempelig en vergroot de kans op succes van jouw begeleiding of behandeling!

Ben je zakelijk pictogebruiker?
Werk jij bijvoorbeeld op een school of in een zorginstelling? Wellicht is het interessant voor jou om in overleg een set picto’s samen te stellen die precies past bij de wensen van jou en je organisatie. Ik heb een achtergrond als 1ste graads docent en denk graag met je mee.

Neem contact op via floor@easyauti.nl voor de mogelijkheden!

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×