Clicky

Veel gestelde vragen


Bestellen en betalen

Ik ben iets vergeten te bestellen. Kan ik dit nog toevoegen?

Jouw bestelling wordt ingepakt vanuit Pluryn, door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het wijzigen van bestellingen maakt hun taak onoverzichtelijk, daarom kan je helaas niets meer toevoegen zodra je bestelling is afgerond. Wil je toch nog iets extra’s? Plaats dan een nieuwe bestelling.

Hoe kan ik betalen?

Voor betaling van je bestelling kan je kiezen uit de volgende betaalmethoden:

Nederland:
iDeal
PayPal
Creditcard
Klarna Betaal Later

België: 
Bancontact
Belfius Direct Net
KBC/CBC Betaalknop
PayPal
Creditcard
Klarna Betaal Later

Ben je een zakelijke klant en wil je achteraf betalen op factuur? Neem dan even contact op met floor@easyauti.nl 

Kan ik op factuur betalen?

Ja, maar alleen als je een zakelijke klant bent. Neem hiervoor contact op via floor@easyauti.nl

Let op: produceren en/of verzenden van jouw bestelling doen wij na ontvangst van je betaling.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja. Je ontvangt direct (binnen enkele minuten) na het afronden van jouw bestelling een orderbevestiging per mail. Heb je deze niet ontvangen, ook niet in je spam-box? Mail dan even naar floor@easyauti.nl 

Ik heb een fout gemaakt in mijn bestelling. Hoe los ik dit op?

Vervelend! Stuur zo snel mogelijk een mail naar floor@easyauti.nl, we bekijken samen wat de beste oplossing is.

Zijn de reviews op jullie website echt?

Ja.
We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Levertijd en verzenden

Wat zijn de verzendkosten?

We zenden je bestelling naar je toe voor €4,95 (NL) of €8,95 (BE).

Bestel je voor meer dan €70,- (NL) of €90,- (BE)? Dan zijn de verzendkosten gratis!

Hoe lang is de levertijd?

Vóór 12.00 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden*.

* Customized picto’s en gepersonaliseerde bewaarblikjes worden speciaal voor jou gemaakt en hebben daarom vanzelfsprekend een langere levertijd:
– Bestellingen met gepersonaliseerde bewaarblikjes worden binnen 3 werkdagen verzonden.
Lees hier wanneer jouw bestelling met customized picto’s bezorgd wordt.

Welk bedrijf bezorgt mijn bestelling?

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Voor brievenbuspakjes en pakketten ontvang je per mail een Track&Trace-code waarmee je jouw zending kunt volgen.

Kleine bestellingen (tot ongveeer 14 losse picto’s) verzenden wij als brievenbuspost. Op brievenbuspost zit geen Track&Trace-code, die kan je dus niet volgen.

Waarom betaal ik dezelfde verzendkosten op een kleine bestelling?

Bestellingen tot 50 gram (ongeveer 14 losse picto’s) verzenden wij als brievenbuspost zonder Track&Trace-code. Hiermee besparen wij veel kosten.

De kosten voor verpakkingsmateriaal zijn echter bijna gelijk als bij een grote bestelling. Ook kost het inpakken van een kleine bestelling in verhouding veel meer tijd.

Om de kosten per picto zo laag mogelijk te houden, kiezen we ervoor de verzendkosten bij kleine bestellingen gelijk te houden als bij grotere bestellingen, ondanks dat de daadwerkelijke postzegel goedkoper is.

Eigenlijk zijn de verzendkosten dus ‘verzend-, verpakkings- en verwerkingskosten’. Dat is echter een hele mond vol; op de website spreken we daarom van verzendkosten.

Retourneren

Kan ik mijn bestelling terug sturen?

Ja, dat kan. Op deze pagina lees je meer over hoe je jouw bestelling kunt retourneren en wat de voorwaarden zijn.

Is retourneren gratis?

De betaalde verzendkosten voor de heenzending krijg je terug. Alleen de verzendkosten voor het terugsturen betaal je zelf.

Picto’s

Hoe groot zijn de picto's?

De standaard picto’s van EasyAuti zijn 4x4cm. Wil je graag een ander formaat? Dat kan ook! Op deze pagina lees je er meer over.

Zijn de picto's magnetisch?

Ja. De picto’s worden gedrukt op stevige magneetfolie van 0,9mm dik. Het zijn dus magneten. Ze blijven hangen op metalen oppervlakten zoals een whiteboard, magneetbord, koelkast of verwarming. 
Ze plakken helaas niet op een glasbord.

Zijn de picto's gelamineerd?

Nee. Als je zelf picto’s maakt, print je ze op papier en om dat papier te beschermen worden ze vervolgens vaak gelamineerd. De picto’s van EasyAuti zijn gedrukt op stevige magneten dus lamineren is niet meer nodig. De magneten zijn bestand tegen krassen, vlekken en vloeistof.

Meer weten over het materiaal waar de picto’s van gemaakt zijn? Bekijk dan dit filmpje of vraag een gratis sample aan.

Mijn picto's blijven niet goed plakken. Wat kan ik doen?

De picto’s van EasyAuti worden geprint op materiaal dat op rol wordt geleverd. Daarom hebben de magneten de neiging om wat bol te gaan staan. Een bolle picto raakt het planbord met minder oppervlak, waardoor de magneet minder goed werkt. Druk hem dus goed aan zodat de hele magneet wordt gebruikt.
Het helpt ook om 2 picto’s 1 of 2 nachten met de ‘ruggen’ (magnetische zijde) tegen elkaar aan te plakken, zo trekken ze elkaar recht.

Wat vindt Sclera van de picto's van EasyAuti?

De picto’s van EasyAuti zijn gebaseerd op de gratis pictogrammen van Sclera (www.sclera.be).

Sclera wil het gebruik van pictogrammen voor iedereen mogelijk maken. Door het aanbod van EasyAuti zijn de picto’s van Sclera door meer mensen te gebruiken; ook mensen die liever een kant en klaar product kopen kunnen er nu mee aan de slag.

Op de website van EasyAuti wordt regelmatig verwezen naar de gratis pictogrammen van Sclera, waardoor iedereen voor zichzelf de keuze kan maken tussen gratis downloads of kant en klare magneten.

Het bieden van die keuze past goed bij de doelstelling van Sclera, dus Sclera staat achter het aanbod van EasyAuti.

Voor wie?

Vanaf welke leeftijd kan ik picto's gebruiken?

Vanaf 2,5 jaar.

De meeste kinderen kunnen picto’s begrijpen vanaf een ontwikkelingsleeftijd van ongeveer 2,5 jaar oud.

Start met ongeveer 3 picto’s. Bijvoorbeeld van de huidige activiteit en de 2 dingen die daarna gaan gebeuren. Merk je dat je kindje het snapt en behoefte heeft aan meer? Dan kan je het aantal picto’s dat je tegelijkertijd gebruikt, langzaam uitbreiden.

Slaapt jouw kindje nog overdag? Gebruik dan picto’s van opstaan tot het dutje en daarna van het dutje tot bedtijd. Zo blijft het overzichtlijk.

Zijn picto's ook geschikt voor pubers?

Ja.

Pubers die het lastig vinden overzicht te houden over hun agenda, dagprogramma of hun taken, kunnen veel baat hebben bij picto’s.

De sets en startpakketten van EasyAuti zijn samengesteld voor kinderen in de basisschoolleeftijd, dus jouw puber zal waarschijnlijk meer hebben aan een verzameling losse picto’s.

Veel pubers vinden dat zij ‘het zelf moeten kunnen’; zij staan niet altijd open voor hulpmiddelen zoals picto’s. Bepaal samen of je gaat uitproberen of een planbord voor jouw puber werkt; als je de picto’s opdringt zal je puber er waarschijnlijk niet naar kijken.

Mijn kind heeft geen autisme. Kan ik picto's gebruiken?

Ja zeker!

De picto’s van EasyAuti zijn voor iedereen die behoefte heeft aan structuur en duidelijkheid.

In onze communicatie richten wij ons op kinderen met autisme en kinderen met kenmerken van autisme. Heeft jouw kind geen (kenmerken van) autisme, maar wel behoefte aan structuur en duidelijkheid? Laat je dan vooral niet afschrikken 🙃

Kan ik picto's gebruiken bij ADHD, TOS, NAH, LVB, Syndroom van Down, ..?

Ja.

Iedereen die behoefte heeft aan structuur en duidelijkheid en die daarbij graag visuele ondersteuning wil, kan picto’s gebruiken!

In de communicatie richt EasyAuti zich op kinderen met (kenmerken van) autisme, maar ook veel kinderen met een andere diagnose hebben behoefte aan structuur en duidelijkheid. Geldt dit voor jouw kind? Laat je dan niet afschrikken doordat je op deze site regelmatig ‘autisme’ leest en probeer hoe picto’s jouw kind helpen!

Zijn deze picto's ook voor volwassenen?

Ja!

Ook volwassenen kunnen baat hebben bij picto’s. Omdat zij het bijvoorbeeld lastig vinden hun huishoudelijke taken te plannen en vervolgens uit te voeren volgens planning. Of omdat zij bijvoorbeeld door beginnende dementie sommige dagdagelijkse activiteiten vergeten of in een verkeerde volgorde uitvoeren.
Iedereen die behoefte heeft aan structuur en duidelijkheid, kan picto’s gebruiken!

De sets en startpakketten van EasyAuti zijn samengesteld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Als volwassene zal je waarschijnlijk meer hebben aan losse picto’s.

Ben jij op zoek naar picto’s voor jouw partner, vader of moeder en gaat zijn/haar zicht achteruit? Kijk dan eens bij de mogelijkheden voor maatwerk; wij kunnen alle picto’s ook in grotere formaten leveren!

Wat zijn de mogelijkheden als iemand slecht ziet?

Op de pagina over maatwerk vind je alle informatie over picto’s in grotere formaten. Daarnaast is het mogelijk de picto’s in andere kleuren te maken als wit op zwart voor jou lastig te zien is.

Neem even contact op via floor@easyauti.nl Wij denken graag met je mee! 

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 460 reviews.
Loading...
×