Levertijd

Bestellingen worden ingepakt en verzonden door medewerkers van een leerwerkbedrijf van Pluryn (www.pluryn.nl). Deze medewerkers hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en worden opgeleid tot het niveau waarop ze zelfstandig werk kunnen uitvoeren.
Iedere bestelling wordt uitgebreid gecontroleerd voordat deze verzonden wordt.

Bestellingen uit de webshop worden uiterlijk de volgende werkdag verzonden*.

* Customized picto’s worden speciaal voor jou gemaakt, de levertijd daarop is vanzelfsprekend langer. Op de productpagina van de customized picto’s kan je zien wanneer jouw bestelling met customized picto’s geleverd wordt.

Verzendkosten NL

Verzending gebeurt via PostNL.

Bestellingen tot 100 gram die door de brievenbus passen, worden verzonden als brievenbuspost voor €2,95. Bij de keuze voor brievenbuspost ontvang je geen track&trace-code.

Bestellingen tot 2kg die door de brievenbus passen, worden verzonden als brievenbuspakketje voor €4,00. Van jouw een brievenbuspakketje ontvang je een track&trace-code.

Bestellingen zwaarder dan 2kg en/of die niet door de brievenbus passen, worden verzonden als pakket voor €4,95. Van jouw pakket ontvang je een track&trace-code.

Verzendkosten BE/DL

Bestellingen worden naar België en Duitsland verzonden als pakket met de pakketdienst van PostNL voor €7,95. Van jouw pakket ontvang je een track&trace-code.

Gratis verzenden vanaf €95,-

Bestellingen met een waarde vanaf €95,- worden gratis verzonden!

0
Winkelmandje
Loading...
×