Clicky

Ondersteun gezinnen met onze pictogrammen

Planborden & pictogrammen voor effectieve gezinsbegeleiding

5.034 gezinnen
gebruiken onze pictogrammen

Duidelijke pictogrammen
op stevige magneet

V

Direct klaar voor gebruik
voor een vliegende start van jouw begeleiding

Pictogrammen van EasyAuti voor gezinsbegeleiders

Als hulpverlener weet je dat opgroeien voor kinderen met (kenmerken van) autisme niet vanzelf gaat. Dit kan zwaar zijn, voor zowel het kind als voor de ouders.

Met pictogrammen en een planbord geef je deze gezinnen de tools die zij nodig hebben om meer duidelijkheid en strucuur te creëren. Dit zorgt voor overzicht en rust!

Onze magnetische pictogrammen en planborden worden inmiddels gebruikt door 5.034 gezinnen en gewaardeerd met een 9,7.

Met meer dan 600 pictogrammen in ons assortiment, die binnen 1 werkdag worden verzonden, kan jij als hulpverlener direct effectieve ondersteuning bieden!

Vind je toch niet wat je zoekt? Dan bieden we maatwerk aan.

Moeder met kind bij weekplanning

Hoe EasyAuti jouw begeleiding kan verbeteren

Je hebt vaak geadviseerd met pictogrammen te gaan werken, omdat je weet dat dit zorgt voor meer structuur, duidelijkheid en rust in het gezin. Maar je merkt telkens weer dat ouders de stap niet zetten om het daadwerkelijk te doen…

Geen tijd, geen geld, niet weten wat te kiezen. Wat de reden ook is; de drempel is voor veel ouders te hoog om daadwerkelijk pictogrammen te gaan gebruiken. En daardoor is jouw begeleiding minder effectief. Zonde!

Door pictogrammen aan te bieden als onderdeel van jouw begeleiding, verlaag je de drempel en kunnen jullie direct praktisch aan de slag. Met de pictogrammen in de hand, kan jij met ouders bespreken hoe ze deze kunnen inzetten in hun gezin. Al snel zien jullie de eerste positieve resultaten, waardoor het vertrouwen en de motivatie van ouders groeit.

Voorbeeld weekplanning - omslagfoto voor categorie weekplanning

Startpakket

Met een compleet pakket is het gezin dat je begeleidt direct klaar om te starten met plannen. Kies voor een pakket voor dagplanning of weekplanning zodat de picto’s passen bij de behoeften van het gezin en bij de begeleiding die jij biedt.

bewaarblikje voor 100 picto's

Basisset

De basisset bevat 50 picto’s in een bewaarblik. Een handige, budgetvriendelijke start die je samen met het gezin kunt aanvullen met passende picto’s. Laat het blikje personaliseren met jouw logo voor een mooi cadeau bij de start van jouw begeleiding.

Maatwerk

Maatwerk

Heb je specifieke wensen of vragen? Neem contact op voor overleg, we denken graag met je mee. Samen kunnen we een set samenstellen die perfect aansluit bij de begeleiding die jij biedt.

Dit zijn de voordelen EasyAuti pictogrammen voor hulpverleners

✔️ Meer structuur, duidelijkheid en rust in het gezin

✔️ Direct klaar voor gebruik; geen drempel voor ouders om te starten met pictogrammen

✔️ Geen adviezen die niet opgevolgd worden maar direct samen aan de slag

“We willen in het begin van de begeleiding een vliegende start maken door structuur en duidelijkheid neer te zetten voor de kids, maar we merkten dat de stap voor ouders om zelf pictogrammen te kopen of maken vaak moeizaam ging.

Samen met Floor hebben we een set samengesteld met pictogrammen die wij veel gebruiken in gezinnen die we begeleiden. Deze sets liggen bij ons op kantoor, waardoor we ze direct bij de start van de begeleiding aan ouders mee kunnen geven. Ouders zien dit als een leuk cadeautje en we merken dat onze begeleiding veel effectiever is nu we echt samen met ouders aan de slag kunnen!”

Karlijn

Het Kleine Helden Huis (Rotterdam)

Floor en Carlijn bekijken samen de mogelijkheden voor pictogrammen

Op maat gemaakte oplossingen voor iedere behoefte

Of je nu een basisset of losse pictogrammen nodig hebt, ons assortiment biedt de flexibiliteit om aan te sluiten bij elke situatie.

Door samen te werken met EasyAuti, kun je jouw aanbod afstemmen op wat elk gezin nodig heeft.

Kies bijvoorbeeld voor 1 van de samengestelde sets en houd hier zelf een kleine voorraad van, zodat je een vliegende start maakt met ouders bij het begin van de begeleiding.

Een andere mogelijkheid is om samen met ouders te beslissen welke pictogrammen zij nodig hebben en deze vervolgens te bestellen als onderdeel van de begeleiding.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op, Floor denkt graag met je mee!

Ik ben Floor en ik help jou gezinnen te ondersteunen met mijn pictogrammen

Als moeder van 2 jongens met ASS en ADHD, heb ik ervaren dat dagelijkse dingen niet voor alle kinderen vanzelfsprekend zijn. Professionals gaven goede adviezen, maar praktische tips waar ik direct iets aan had in het dagelijks leven ontbraken vaak. Daardoor had ik, ondanks de hulp die we kregen, alsnog vaak het gevoel dat ik het alléén moest doen…

Met mijn kennis en ervaring help ik jou

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder, door schade en schande ben ik wijzer geworden. Mijn jarenlange ervaring als docent, gecombineerd met mijn ervaringen als moeder, zet ik in om jou te helpen. Zodat jij de gezinnen die je begeleidt wél de praktische hulp kunt geven die ouders zo nodig hebben!

Over Floor

Stevige magneten voor een vliegende start van jouw begeleiding

De pictogrammen van EasyAuti zijn gedrukt op stevige magneten, direct klaar voor gebruik. Ouders hoeven niet langer eindeloos te zoeken, printen, knippen en lamineren. Dit bespaart hen tijd en stress, waardoor ze écht ontlast worden!

Met onze kant-en-klare pictogrammen kan jij als hulpverlener samen met ouders eenvoudig de eerste stap zetten naar meer rust en structuur.

Benieuwd naar de kwaliteit van onze pictogrammen? Vraag een gratis sample aan!

Review 4
Review gids 1
Review 5
Voorbeeld weekplanning - omslagfoto voor categorie weekplanning

Startpakket

Met een compleet pakket is het gezin dat je begeleidt direct klaar om te starten met plannen. Kies voor een pakket voor dagplanning of weekplanning zodat de picto’s passen bij de behoeften van het gezin en bij de begeleiding die jij biedt.

bewaarblikje voor 100 picto's

Basisset

De basisset bevat 50 picto’s in een bewaarblik. Een handige, budgetvriendelijke start die je samen met het gezin kunt aanvullen met passende picto’s. Laat het blikje personaliseren met jouw logo voor een mooi cadeau bij de start van jouw begeleiding.

Maatwerk

Maatwerk

Heb je specifieke wensen of vragen? Neem contact op voor overleg, we denken graag met je mee. Samen kunnen we een set samenstellen die perfect aansluit bij de begeleiding die jij biedt.

Veel gestelde vragen


Pictogrammen als onderdeel van jouw begeleiding

Wat zijn pictogrammen en hoe kunnen ze helpen bij de begeleiding van kinderen met autisme?

Pictogrammen zijn visuele hulpmiddelen die duidelijkheid en structuur bieden in de dagelijkse routine van kinderen met (kenmerken van) autisme. Door deze visuele ondersteuning krijgen kinderen een helder overzicht van wat er gaat gebeuren, waardoor er rust ontstaat in dat koppie. 🌟

Waarom zou ik pictogrammen moeten overwegen voor de gezinnen die ik begeleid?

Pictogrammen bieden structuur en duidelijkheid, wat essentieel is voor kinderen met (kenmerken van) autisme. Ze helpen om dagelijkse routines voorspelbaar te maken, waardoor er rust ontstaat voor zowel het kind als de ouders. Pictogrammen verminderen stress en zorgen voor een soepele overgang tussen activiteiten, wat bijdraagt aan meer rust en ontspanning in het gezin.

Door pictogrammen in te zetten als onderdeel van jouw begeleiding, wordt de begeleiding effectiever omdat het kind beter begrijpt wat er van hem of haar verwacht wordt. 

Hoe kunnen pictogrammen bijdragen aan de effectiviteit van mijn begeleiding?

Pictogrammen stellen je in staat om direct samen met ouders een planbord te maken dat specifiek past bij hun gezin. Dit is veel effectiever dan het geven van het advies ‘ga op zoek naar pictogrammen’, wat vaak niet wordt opgevolgd door ouders. Door het gebruik van kant-en-klare pictogrammen kunnen ouders meteen aan de slag, waardoor de implementatie sneller en succesvoller verloopt. Dit zorgt voor een betere structuur en duidelijkheid in het dagelijks leven van het kind, wat de effectiviteit van jouw begeleiding aanzienlijk verhoogt.

Waar kan ik meer informatie vinden over het gebruik van pictogrammen in mijn werk?

Meer informatie over het gebruik van pictogrammen in jouw werk als hulpverlener vind je hierboven. Bekijk daarnaast ook onze website en ontdek hoe onze pictogrammen effectief kunnen worden ingezet in verschillende situaties in gezinnen.

Heb je vragen of wil je overleggen? Floor denkt graag met je mee over de van pictogrammen voor jouw cliënten. Neem gerust contact op voor persoonlijk advies en ondersteuning!

Zijn er materialen beschikbaar om ouders te helpen de pictogrammen te gebruiken?

Ja, wij bieden een masterclass ‘Pictogrammen voor meer duidelijkheid en voorspelbaarheid’. In deze masterclass wordt uitgelegd hoe pictogrammen op verschillende manieren kunnen worden gebruikt en hoe ouders kunnen bepalen welke pictogrammen nodig zijn voor hun gezin.

Deze masterclass kan ook beschikbaar worden gesteld aan jouw cliënten, zodat de uitleg niet in jouw kostbare tijd hoeft plaats te vinden. Dit zorgt ervoor dat zowel jij als de ouders optimaal ondersteund worden in het gebruik van pictogrammen.

Neem voor meer informatie contact op!

Kan ik een voorbeeldpakket krijgen om te zien of deze pictogrammen geschikt zijn voor de gezinnen die ik begeleid?

Ja, je kunt een gratis sample aanvragen om het materiaal van onze pictogrammen te bekijken.

Helaas is het niet mogelijk om een complete set als voorbeeld aan te vragen. Mocht er toch behoefte zijn aan een volledige set, dan kan deze besteld worden in onze webshop. Je kunt daarbij gebruik maken van het recht om de pictogrammen te retourneren als ze niet aan je verwachtingen voldoen.

Waarom zou ik kiezen voor de pictogrammen van EasyAuti?

Onze pictogrammen onderscheiden zich door hun stevige materiaal, waardoor ze duurzaam en lang meegaan.

De afbeeldingen zijn duidelijk en bevatten geen afleidende details, wat de begrijpelijkheid vergroot.

Elke pictogram heeft naast de afbeelding ook tekst zodat iedereen dezelfde benaming gebruikt, wat de communicatie vergemakkelijkt.

Daarnaast bieden we mogelijkheden voor maatwerk, zodat je pictogrammen kunt laten maken die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van het gezin dat je begeleidt.

Pictogrammen bestellen voor jouw cliënten

Wat is de prijs van de pictogrammen en zijn er pakketopties beschikbaar?

Uiteraard, alles is bespreekbaar.

Heb je interesse in kleine aantallen? Deze kan je bestellen in de webshop; je bestelling wordt binnen 1 werkdag verzonden.

Heb je interesse in grotere aantallen of heb je specifieke wensen?? Vanaf 25 stuks is staffelkorting mogelijk. Neem contact op om de moelijkheden te bespreken!

 

Hoe snel ontvang ik de pictogrammen na bestelling?

Betsel je kleine aantallen in onze webshop? Producten uit voorraad worden binnen 1 werkdag verzonden!

Bestel je grotere aantallen of heb je specifieke wensen? Dan is de levertijd meestal ongeveer 3 weken. Neem contact op voor een indicatie van de levertijd voor jouw specifieke vraag.

Krijg ik korting als ik grotere aantallen wil bestellen?

Jazeker 😃

Vanaf 25 stuks geldt een staffelkorting. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is het retourbeleid als de pictogrammen niet voldoen aan mijn verwachtingen?

Pictogrammen uit ons standaard assortiment, kunnen ook door zakelijke klanten gewoon geretourneerd worden. Meer info over retourneren vind je hier.

Bestel je producten die speciaal voor jou gemaakt worden? (Omdat het maatwerk betreft of omdat het om grote aantallen gaat?) Dan is retourneren helaas niet mogelijk. Niet tevreden? Neem contact op, zodat we samen kunnen zoeken naar een passende oplossing.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Onze betalingsmogelijkheden vind je hier: https://easyauti.nl/bestellen-en-betalen/

Ben je een zakelijke klant en wil je graag op factuur betalen? Dat kan! Neem daarvoor even contact op.

Kan ik de pictogrammen personaliseren of aanpassen aan de specifieke behoeften van mijn cliënten?

Ja, dat kan zeker! We bieden in de webshop verschillende mogelijkheden voor maatwerk. Zo is het mogelijk een pictogram te laten ontwerpen, een foto of logo op magneet te laten drukken en bijvoorbeeld een bewaarblik te laten personaliseren met de naam van het kind of van de organisatie die de begeleiding biedt.

Heb je interesse in grotere aantallen? Dan is het mogelijk speciaal voor jouw organisatie een set samen te stellen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voorbeeld weekplanning - omslagfoto voor categorie weekplanning

Startpakket

Met een compleet pakket is het gezin dat je begeleidt direct klaar om te starten met plannen. Kies voor een pakket voor dagplanning of weekplanning zodat de picto’s passen bij de behoeften van het gezin en bij de begeleiding die jij biedt.

bewaarblikje voor 100 picto's

Basisset

De basisset bevat 50 picto’s in een bewaarblik. Een handige, budgetvriendelijke start die je samen met het gezin kunt aanvullen met passende picto’s. Laat het blikje personaliseren met jouw logo voor een mooi cadeau bij de start van jouw begeleiding.

Maatwerk

Maatwerk

Heb je specifieke wensen of vragen? Neem contact op voor overleg, we denken graag met je mee. Samen kunnen we een set samenstellen die perfect aansluit bij de begeleiding die jij biedt.

Samen picto's bekijken

Ondersteun gezinnen met onze uitgebreide collectie pictogrammen

Neem contact op voor de mogelijkheden!

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×