Clicky

Aankleden

Picto aankleden: maak elke ochtend vlotter en vrolijker

Het aankleedproces kan een uitdaging zijn in gezinnen met kinderen met (kenmerken van) autisme. De behoefte aan duidelijkheid en structuur is juist in deze dagelijkse routine essentieel. Met onze reeks aan ‘picto aankleden” producten, biedt EasyAuti een visuele en intuïtieve methode om dit proces te vereenvoudigen en te verhelderen. Ontdek onze uitgebreide collectie van losse pictogrammen en sets die speciaal zijn ontworpen om je kind zelfstandiger en met meer vertrouwen de dag te laten starten.

Uitgebreid aanbod voor elke kledingstuk

Van het aantrekken van een vest tot het kiezen van de juiste pyjama voor de nacht, onze collectie omvat:

Elk pictogram is zorgvuldig ontworpen met duidelijke, afleidende-vrije afbeeldingen, waardoor ze perfect zijn voor het bevorderen van zelfstandigheid en het verminderen van ochtendstress.

Startpakketten en sets voor een complete ochtendroutine

Onze ‘set picto’s aankleden en uitkleden’ en de ‘set picto’s ochtendritueel’ zijn perfect voor gezinnen die een geïntegreerde aanpak willen voor de ochtendroutine. Bovendien bieden we een ‘startpakket dagplanning large’ en een ‘basisset picto’s in bewaarblik’, ideaal voor het organiseren en personaliseren van de dagelijkse activiteiten van je kind.

Specifieke ondersteuning met losse pictogrammen

Voor kinderen die extra visuele cues nodig hebben bij specifieke stappen, bieden onze losse pictogrammen, zoals ‘losse picto onderbroek aan’ (beschikbaar in slip en boxershort versies), ‘losse picto sokken aan’, en ‘losse picto schoenen aan’, de nodige ondersteuning. Deze gedetailleerde aanpak helpt bij het ontwikkelen van een gevoel van onafhankelijkheid en zelfvertrouwen bij je kind.

Gemakkelijk en snel thuis

Met de belofte van verzending binnen één werkdag, ingepakt en verzonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, zorgen we ervoor dat je snel en moeiteloos over de hulpmiddelen beschikt die je nodig hebt om je ochtendroutine te verbeteren.

Ontdek picto aankleden bij EasyAuti

Met ‘picto aankleden’ als sleutel tot een soepelere ochtend, nodigen we je uit om de verscheidenheid aan pictogrammen en sets te verkennen die we aanbieden. Laat EasyAuti je partner zijn in het creëren van een gestructureerde, rustige start van elke dag voor jou en je kind.

Bezoek onze categorie Aankleden nu en ervaar hoe onze producten de zelfstandigheid van je kind kunnen vergroten en jullie ochtenden harmonieuzer kunnen maken.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×