Clicky

Aankleden en uitkleden

Aankleden en uitkleden: vind rust en structuur in dagelijkse routines

Het dagelijkse aankleedmoment kan voor kinderen met autisme en hun ouders een uitdaging zijn. De noodzaak van structuur en voorspelbaarheid wordt nergens duidelijker dan in deze start van de dag. Bij EasyAuti begrijpen we de unieke behoeften van jouw gezin. Daarom bieden we gespecialiseerde startpakketten voor dag- en weekplanning, evenals een specifieke set pictogrammen voor aankleden en uitkleden, ontworpen om elk gezin te ondersteunen in het creëren van een harmonieuze ochtendroutine.

Stevige magnetische pictogrammen voor elke stap

Onze stevige, direct klaar-voor-gebruik magneten zijn meer dan zomaar hulpmiddelen; ze zijn een brug naar zelfstandigheid voor je kind. Met pictogrammen die elke actie visueel vastleggen, van “trui aan” tot “sokken uit“, bieden we een duidelijke, afleidingsvrije manier om de stappen van het aankleedproces te communiceren. Elk pictogram, ontworpen met heldere afbeeldingen zonder onnodige details, spreekt voor zich. Dit maakt ze een essentieel onderdeel van zowel de dagplanning als de weekplanning voor kinderen met (kenmerken van) autisme.

Gepersonaliseerde ondersteuning met maatwerk picto’s

Elk kind is uniek, en soms vraagt dat om een persoonlijke touch. Daarom bieden we de mogelijkheid om via maatwerk eigen pictogrammen te laten ontwerpen. Of het nu gaat om een specifiek kledingstuk of een unieke stap in de routine van je kind, onze gepersonaliseerde service zorgt ervoor dat geen enkele behoefte onbeantwoord blijft.

Snel in huis, met zorg ingepakt

We weten hoe belangrijk tijd is voor gezinnen zoals dat van jou. Daarom zorgen we ervoor dat elke bestelling binnen één werkdag wordt verzonden, ingepakt en verzonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit betekent niet alleen dat je snel over je hulpmiddelen beschikt, maar ook dat elke aankoop bijdraagt aan een groter maatschappelijk doel.

Sluit je aan bij EasyAuti

Ontdek hoe onze startpakketten voor dag- en weekplanning, samen met onze gespecialiseerde set pictogrammen voor aankleden en uitkleden, jouw gezin kunnen helpen bij het vinden van rust en structuur in de dagelijkse routines. Laat EasyAuti je gids zijn naar meer zelfstandigheid voor je kind en meer harmonie thuis.

Bezoek onze categorie ‘aankleden en uitkleden’ vandaag nog en zet de eerste stap naar een soepelere start van elke dag.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×