Clicky

 🚙  Vóór 12.00u besteld = vandaag verzonden      🆓 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) of €90,- (BE)     ⏰ Gratis achteraf betalen

Dagplanning

Startpakketten met alle benodigde pictogrammen voor meer structuur en duidelijkheid in de dag

 

Twijfel? Bekijk de handige keuzehulp!

Kan je niet kiezen tussen de verschillende startpakketten? Hieronder zie je wat het verschil is.

 

Meer structuur met de dagritme pictogrammen van EasyAuti

Met de dagritme pictogrammen van EasyAuti maak je elke dag opnieuw een duidelijk dagritme op je planbord. De dagritmepictogrammen laten zien wat de dagplanning is en dat zorgt voor veel structuur en overzicht bij jouw kind. Het planbord van de dag zorgt ervoor dat duidelijk is wat wanneer gaat gebeuren, waardoor activiteiten niet meer als verrassing komen. Een planbord met pictogrammen van het dagritme zorgen voor meer rust, minder boze buien en meer gezelligheid in huis!


Een dagplanning maken

Als je een dagplanning gaat maken, start je met de grote activiteiten van die dag. Dat zijn bijvoorbeeld de maaltijden, school en eventueel een activiteit na school. Daarna vul je het planbord van de dag met pictogrammen van de kleinere activiteiten van de dag, zoals aankleden, ontbijten, alleen spelen, schermtijd. Houd het dagritme globaal als dat kan en alleen gedetailleerd als het moet. Op die manier wordt de planning overzichtelijk omdat je niet te veel pictogrammen gebruikt. Soms is bijvoorbeeld de picto ‘ontbijt’ voldoende, dan houd je het daarbij. Vergeet jouw kind telkens dat drinken ook bij het ontbijt hoort? Dan hang je zowel de picto ‘ontbijt’ als de picto ‘drinken’ op het dagritme planbord. Dus: globaal als het kan, gedetailleerd als het moet.

Voor wie moet ik pictogrammen kopen?

Een dagindeling met pictogrammen voor het dagritme is fijn voor iedereen die houdt van duidelijkheid en structuur. De dagritme pictogrammen van EasyAuti zijn bijvoorbeeld handig voor:

  • Peuters
  • Kleuters
  • Kinderen die snel boos worden
  • Pubers die hun taken vergeten
  • Kinderen met (kenmerken van) autisme) / autismespectrumstoornis / ASS
  • Kinderen met (kenmerken van) ADHD / ADD
  • Kinderen met een taalontwikkelingsstoornis (TOS)
  • Kinderen met (kenmeren van) PDD NOS)
  • Kinderen met (kenmerken van) het syndroom van Asperger

Ook als jouw kind geen diagnose heeft, is een dagplanning heel fijn voor wat extra duidelijkheid en overzicht. Wist je dat een dagritme op een planbord zelfs jou als vader of moeder helpt om je aan je eigen planning te houden? Veel ouders zien dit als een extra pluspunt!

Direct klaar voor de start met een startpakket voor jouw dagplanning

De startpakketten van EasyAuti zijn zorgvuldig samengesteld met de pictogrammen die het meest gebruikt worden door onze doelgroep. Door te kiezen voor een Startpakket Small, Startpakket Medium of Startpakket Large heb je dus in één keer alles in huis wat je nodig hebt om te starten met dagritme pictogrammen op jouw planbord! 

Bestel jouw startpakket met dagritmepictogrammen op werkdagen vóór 12.00 uur en wij sturen je bestelling vandaag nog naar je toe! Gratis verzenden vanaf €95,-

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 439 reviews.
Loading...
×