Clicky

Kledingstukken

Visuele ondersteuning met pictogrammen voor kledingstukken

Kiezen wat je aantrekt is meer dan een dagelijkse beslissing; het is een kans om zelfexpressie en zelfstandigheid te leren, vooral voor kinderen met (kenmerken van) autisme. Onze collectie van  kledingstukken,  inclusief ‘picto jurk‘ en ‘picto vest‘, is speciaal ontworpen om je kind te ondersteunen bij het maken van deze keuzes, elke dag weer.

Complete garderobe aan picto’s

Of het nu gaat om de voorbereiding voor een koude winterdag met onze ‘losse picto lange broek‘ of het aantrekken van een luchtige ‘losse picto korte broek‘, wij hebben aan elk seizoen gedacht. Onze set ‘picto’s aankleden en uitkleden‘ biedt een totaaloplossing, terwijl individuele pictogrammen zoals ‘losse picto trui‘, ‘losse picto t-shirt‘, en ‘losse picto rok‘ jou de flexibiliteit geven om de dagplanning aan te passen aan de weersomstandigheden en activiteiten.

Specifieke pictogrammen voor dagelijkse keuzes

Soms vraagt een kledingstuk om een speciale vermelding. Dit geldt zeker voor items als ‘picto onderbroek‘, beschikbaar in zowel ‘losse picto onderbroek (boxershort)‘ als ‘losse picto onderbroek (slip)‘. Het kiezen van de juiste onderkleding is een belangrijke stap naar zelfredzaamheid en ons assortiment helpt hierbij.

Van top tot teen

Van ‘losse picto sokken‘ tot ‘losse picto schoenen‘, we bieden pictogrammen die elk aspect van het aankleedproces omvatten. En met ‘losse picto pyjama‘, ‘losse picto rok‘ en ‘losse picto lange broek‘ wordt ook de keuze van dagelijkse en nachtkleding een stuk eenvoudiger.

Bijzondere aandacht voor alle kledingstukken

Met ‘losse picto hemd‘, ‘losse picto jurk‘ en zelfs ‘losse picto bh‘ zorgt onze webshop ervoor dat geen enkel kledingstuk wordt vergeten. Elk pictogram is ontworpen met de intentie om duidelijkheid en vertrouwen te bieden aan kinderen die soms worstelen met deze fundamentele vaardigheden.

Waarom pictogrammen werken

Visuele ondersteuning zoals ‘picto jas uit‘ helpen niet alleen bij het maken van praktische keuzes, maar bevorderen ook het begrip van concepten zoals weerbestendigheid, comfort, en geschiktheid. Dit ondersteunt kinderen met (kenmerken van) autisme in hun ontwikkeling en bevordert hun zelfstandigheid.

Kies Easyauti voor jouw visuele ondersteuning

Bij Easyauti zijn we toegewijd aan het ondersteunen van gezinnen met visuele hulpmiddelen die een positieve impact hebben op de dagelijkse routines. Onze pictogrammen voor kledingstukken zijn zorgvuldig ontworpen, makkelijk te begrijpen en gebruiksvriendelijk, waardoor de dagelijkse aankleedroutine een fluitje van een cent wordt.

Bezoek onze categorie pictogrammen voor kledingstukken en begin de reis naar meer zelfstandigheid en zelfvertrouwen voor je kind vandaag nog.

 

Bezoek onze collectie en laat je inspireren door de mogelijkheden van ‘picto spelen’ en meer, voor onbeperkt plezier en eindeloze ontdekkingen binnen je eigen veilige haven.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×