Clicky

Vervoer

Ontdek vervoer met EasyAuti’s pictogrammen

Reizen maakt een groot deel uit van ons dagelijks leven, en voor kinderen met autisme kan het begrijpen van vervoerswijzen een wereld van verschil maken. EasyAuti’s ‘losse picto met de auto‘, ‘losse picto met de fiets‘, ‘loss picto met de bus‘, en ‘losse picto met de taxi‘ bieden duidelijke en herkenbare beelden die aangeven hoe het gezin zich zal verplaatsen. Deze visuele hulpmiddelen bevorderen zelfstandigheid en helpen bij het voorbereiden op uitstapjes, of het nu gaat om een ritje naar school of een familie-uitje.

Autonomie op de weg

Losse picto met de auto‘ is een van onze bestsellers en een fundamenteel pictogram dat staat voor de meest voorkomende vorm van vervoer. Kinderen leren dat ze met de auto naar diverse bestemmingen kunnen gaan, wat hen een gevoel van veiligheid en routine geeft. ‘Losse picto met de taxi‘ biedt een specifiek beeld voor situaties waarin het gezin afhankelijk is van alternatieve vervoersdiensten, wat bijdraagt aan een naadloze overgang van de ene naar de andere activiteit.

Fietsavonturen en openbaar vervoer

De vreugde van het fietsen wordt vastgelegd met onze ‘losse picto met de fiets‘, ‘losse picto met de bakfiets‘, en ‘losse picto driewielfiets‘, waarmee kinderen worden aangemoedigd om actief te zijn en de wereld om hen heen te verkennen. Voor reizen over langere afstanden of dagelijkse ritten biedt ‘losse picto met de bus‘ en ‘losse picto met de trein‘ een eenvoudige manier om het gebruik van openbaar vervoer te normaliseren en te plannen.

Uitbreiden van de wereld

Met ‘losse picto met de tram‘ en ‘losse picto met de metro‘ kunnen gezinnen stedelijke avonturen verkennen, terwijl ‘losse picto met de wandelwagen‘ en ‘losse picto aanhangfiets‘ ideaal zijn voor jongere kinderen die de wereld nog ontdekken vanuit het comfort van de door ouders geleide tochten. ‘Losse picto boot‘ opent de mogelijkheid om te genieten van waterreizen en biedt een nieuwe dimensie aan vervoerseducatie.

EasyAuti’s toewijding aan ondersteunend reizen

Bij EasyAuti zijn we toegewijd aan het ondersteunen van gezinnen en het vergemakkelijken van een stressvrije reiservaring voor kinderen met autisme. Onze vervoerspictogrammen zijn ontworpen om de onzekerheid van reizen te elimineren en een gevoel van bekendheid en verwachting te creëren. Elk pictogram, van ‘losse picto op de loopfiets‘ voor de allerkleinsten tot ‘losse picto fietsen‘ voor de actieve avonturiers, is gemaakt om het gezinsleven te verrijken en mobiliteit te vieren.

Ontdek de ‘vervoer’ categorie van EasyAuti en kies de pictogrammen die zullen helpen bij het creëren van een gestroomlijnde en vreugdevolle reiservaring voor je kind, elke dag weer.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 460 reviews.
Loading...
×