Clicky

School

Startpakket Dagplanning L | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  245,50.Huidige prijs is:  197,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning L | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  235,50.Huidige prijs is:  187,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning M | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  205,50.Huidige prijs is:  157,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning M | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  201,50.Huidige prijs is:  153,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning S | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  185,50.Huidige prijs is:  137,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning S | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  181,50.Huidige prijs is:  133,00.Opties selecteren

Pictogrammen voor school: breng de schoolroutine naar huis

Een gestructureerd schoolleven begint thuis. Onze pictogrammen over school, zoals ‘losse picto school‘ en ‘losse picto geen school‘, zijn ontworpen voor thuisgebruik, om kinderen duidelijkheid en voorbereiding te bieden voor hun schooldagen. Terwijl ze thuis zijn, geven deze pictogrammen aan wanneer het tijd is om naar school te gaan, wanneer er vakanties zijn, en wanneer speciale schoolactiviteiten plaatsvinden.

‘Losse picto school’: voorbereiding op de schooldag

De ‘losse picto school’ is een visuele cue die kinderen vertelt dat het tijd is om zich klaar te maken voor een dag van leren en plezier. Dit pictogram helpt bij het opbouwen van een ochtendroutine die kinderen voorbereidt op de schooldag die voor hen ligt.

‘Losse picto geen school’ en ‘losse picto vakantie’: helderheid in vrije dagen

Losse picto geen school‘ en ‘losse picto vakantie‘ markeren de dagen waarop kinderen thuisblijven van school. Deze pictogrammen helpen bij het onderscheiden van schooldagen en vrije dagen, waardoor een duidelijk en consistent schema ontstaat.

‘Basisset picto’s in bewaarblik’ en ‘startpakketten’: structuur in schoolweken

Onze ‘basisset picto’s in bewaarblik‘ en ‘startpakketten voor dag- en weekplanning’ zijn essentieel voor het visualiseren van de schoolweek thuis. Ze omvatten alles van ‘losse picto gymmen‘ tot ‘losse picto overblijven‘, waardoor kinderen en ouders een duidelijk beeld hebben van wat elke dag zal brengen.

Speciale schoolgebeurtenissen: ‘losse picto verjaardag’ en ‘losse picto schoolreisje’

Voor speciale gelegenheden zoals ‘losse picto verjaardag‘ en ‘losse picto schoolreisje‘, bieden onze pictogrammen een vrolijke herinnering die kinderen kunnen helpen zich te verheugen op de leuke activiteiten die op school plaatsvinden.

Pictogrammen voor gebruik op school

Voor gebruik in de klas hebben we een aparte reeks grotere formaat pictogrammen die duidelijk zichtbaar zijn vanuit alle hoeken van de klas. Deze zijn perfect voor leerkrachten om de dagstructuur te visualiseren en ondersteuning te bieden aan alle leerlingen.

Thuis en op school: samen sterk met EasyAuti

Bij EasyAuti waarderen we de verbinding tussen thuis en school. Onze pictogrammen zijn ontworpen om zowel thuis als op school te ondersteunen, en bieden een brug die kinderen helpt te navigeren door hun schooldagen met vertrouwen en enthousiasme.

Ontdek onze ‘school’ pictogrammen voor thuis en onze speciale klaslokaal pictogrammen, en vind de perfecte ondersteuning voor elke stap van de schoolervaring.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 460 reviews.
Loading...
×