Clicky

Picto sets

Pictosets

EasyAuti heeft een aantal veelgebruikte picto’s samengevoegd in pictosets. De basisset, aangevuld met enkele thema-sets geven een mooie basis voor je planbord. Heb je specifieke wensen voor picto’s? Je kunt je sets aanvullen met losse picto’s of laat een eigen picto maken.

⇒ Tip: gebruik je picto’s in combinatie met een Time Timer om je kind nog meer houvast te geven!

Picto’s
Pictogrammen (picto’s) zijn eenvoudige afbeeldingen die in één oogopslag iets duidelijk maken. Zij zijn duidelijk en overzictelijk, er is geen uitleg nodig om ze te begrijpen. De magneetpicto’s van EasyAuti zijn simpel in design en kleur waardoor zij niet afleiden van de boodschap.

Magnetische pictogrammen
De picto’s van EasyAuti worden gedrukt op magneet. De print is van goede kwaliteit en de magneet is stevig en waterbestendig. Je hoeft er geen magneettape meer op te plakken, want de picto is van zichzelf magnetisch.

Je kunt de magnetische pictogrammen ophangen op een planbord of bijvoorbeeld op de koelkast. De magneetkracht is helaas niet sterk genoeg voor op een glasbord.

Dagritmepictogrammen
Picto’s maken het dagritme visueel. Daardoor ziet jouw kind in één oogopslag wat er wanneer gaat gebeuren; dat geeft rust en minder boosheid.

Je kunt gebruik maken van een dagplanning of een weekplanning, afhankelijk van de ontwikkelingsfase en behoefte van jouw kind. Twijfel je over of een dag-of weekplanning het beste bij jullie past? Mai je vraag dan naar floor@easyauti.nl; ik help je graag!

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×