Clicky

EayAuti Online

vakantie-challenge - afbeelding

Vakantie-challenge
27,00

In de vakantie is alles anders. Het vaste ritme van de schooldagen valt weg en niet ingevulde tijd = kliertijd 😱

Maar, niet getreurd: vakantie vieren kan je leren!

In 8 korte lessen help ik jou de volgende vakantie voor te bereiden. Zodat ook jullie eens écht kunnen genieten!

Stappenplan Naar de wc - voorbeeld

Printable: stappenplan ‘naar de WC’
7,00

Wil je beginnen met zindelijkheidstraining? Of is je kind al zindelijk maar vergeet hij/zij telkens 1 van de stappen?

Waar jullie ook zijn in dit proces; door de stappen visueel te maken geef je je kind overzicht over wat hij/zij moet doen en in welke volgorde. Dat zorgt voor rust en daardoor minder ongelukjes!

Masterclass Pictogrammen voor meer duidelijkheid en voorspelbaarheid

Masterclass: Pictogrammen voor meer duidelijkheid en voorspelbaarheid
27,00

Je wíl wel pictogrammen gaan gebruiken, maar je hebt geen flauw idee hoe je dat moet aanpaken of waar je moet beginnen 🙈

In deze masterclass leg ik je uit waaróm pictogrammen zou goed werken bij kinderen met autisme. En ik vertel je hoe je pictogrammen kunt gebruiken in jouw gezin!

Stappenplan ochtendritieel - Productafbeelding

Printable: stappenplan ochtendritueel
7,00

De wekker gaat en je voelt meteen de druk: daar gaan we weer.. Terwijl je snel een kop koffie zet, roep je je kind om zich klaar te maken voor school. Je merkt al snel dat hij/zij dwars en tegendraads is. Je probeert je kind te helpen, maar de tijd begint te dringen en de stress neemt toe.

Dat kan ook anders! Met deze voorbeeldplanning laat ik het je zien.

Community

Kick ASS Moms Community
15,00 / maand (maandelijks opzegbaar)

In de community heb jij toegang tot alle digitale producten en méér!

Leer van de maandelijkse masterclasses, bekijk alle handige tips en kom in contact met andere moeders van een kind met autise voor herkenning, erkenning en steun bij elkaar.

Voorbeeld dagplanning vakantie

Printable: dagplanning vakantie
7,00

Wat dóe je nou zo’n hele dag met je kind? Wat is de juiste balans tussen actie en rust? Hoe houd je ook wat tijd over voor jezelf of het huishouden?

Met deze voorbeeld dagplanning laat ik het je zien! Print hem uit en gebruik hem meteen. Wil je picto’s wijzigen? Met de duidelijke instructievideo is dit een fluitje van een cent!

Deze digitale producten zijn te vinden in onze e-learning. Na aanschaf ontvang je een e-mail met jouw inloggegevens, waarmee je jouw digitale product kunt bekijken en eventueel downloaden. Je houdt levenslang toegang*.

Bestel je 1 product, dan krijg je alleen toegang tot dat gedeelte van de e-learning.
Wil je méér bestellen? Dan is een lidmaatschap voor de community voor jou een goede keuze. Je krijgt dan toegang tot de gehele community: al deze digitale producten, elke maand een nieuwe masterclass en een actief forum waarop je jouw ervaringen kan delen en steun kan ervaren van andere moeders.

Ben jij géén moeder maar heb je wél interesse in de community? Als jij het geen probleem vindt een uitzondering te zijn, ben je welkom!

*Het kan gek lopen in het leven en niemand heeft een glazen bol. Met levenslang toegang bedoelen we: zolang dit bestand in de e-learning blijft staan. Er zijn geen plannen deze te verwijderen.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 460 reviews.
Loading...
×