Clicky

 🚙  Vóór 12.00u besteld = vandaag verzonden      🆓 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) of €90,- (BE)     ⏰ Gratis achteraf betalen

Stappenplan Naar de wc - voorbeeld

Stappenplan Naar de wc –
mét instructievideo!

7,00

Wil je beginnen met zindelijkheidstraining? Of is je kind al zindelijk maar vergeet hij/zij telkens 1 of 2 stappen?

Waar jullie ook zijn in dit proces; door de stappen visueel te maken geef je je kind overzicht over wat hij/zij moet doen in welke volgorde. Dat zorgt voor rust en daardoor minder ongelukjes!

 

Zindelijkheidstraining
Wanneer je kind voor het eerst zelf naar de wc gaat, kan hij/zij worden overvallen door al die taken die daar bij horen. Jouw kind zal echt niet de eerste zijn die vergeet de broek naar beneden te doen. Of de onderbroek is nog niet omhoog en je kind is aan het sjorren aan de gewone broek -> frustratie!

Het helpt om de stappen die je kind moet nemen visueel te maken. Daarmee creëer je overzicht waardoor je kind precies wat in welke volgorde moet gebeuren. Dit leidt tot veel minder ongelukjes. Succeservaringen zijn super belangrijk tijdens zindelijkheidstraining!

Is jouw kind al zindelijk?
Ook dan kan het zijn dat je kind telkens 1 of 2 stappen vergeet. Doortrekken of handen wassen bijvoorbeeld. Onhandig en ook niet zo fris, maar heel normaal in de ontwikkeling van je kind. Het zijn ook zóveel stappen! Je kind wil na de wc direct weer dóór naar het volgende 😅

Help je kind door alle stappen visueel te maken. Dit zorgt er voor dat niets meer vergeten wordt. En jij hoeft niet meer telkens opnieuw de opdracht te herhalen; ook fijn!

Besteld. En dan?

Na bestellen ontvangt je per mail een inlogcode voor EasyAuti Online, daarin vind je het stappenplan. Je kunt deze downloaden en printen, zodat je hem direct thuis kunt gebruiken. Na aanschaf houd je levenslang toegang* tot het stappenplan, dus je kunt hem eindeloos opnieuw gebruiken!

Kloppen 1 of meerdere picto’s op het stappenplan niet voor jouw kind, omdat jij bijvoorbeeld bij je kind blijft en hij/zij jou dus niet hoeft te roepen? Of omdat jullie geen kraantje hebben op de wc en handen wassen dus in de keuken gebeurt? In EasyAuti Online staat bij dit stappenplan ook een duidelijke instructievideo voor jou klaar, waarin ik je stap voor stap uitleg hoe jij de picto’s op deze planning eenvoudig kunt vervangen voor andere picto’s. Lees je liever? Ook een transcript van de video vind je in de e-learning.

De Kick ASS Moms Community

Deze planning staat in EasyAuti Online. Naast deze planning vind je daar ook de Kick ASS Moms Community, speciaal voor moeders van een kind met autisme. Voor community-leden zijn alle digitale producten uit de webshop gratis te gebruiken, net als andere documenten, tips en masterclasses. Bovendien bevat de community een levendig forumgedeelte, waarin ervaringen worden gedeeld. De leden ervaren het forum als enorm waardevol!

Betaal jij een klein bedrag extra, zodat ook jij toegang hebt tot al die extra kennis en downloads? De community is maandelijks opzegbaar. Bekijk hieronder meer info!

Ben jij geen moeder maar wil je toch graag lid worden van de community?
Als je het niet erg vindt een uitzondering te zijn ben je welkom!

* Het kan gek lopen in het leven en niemand heeft een glazen bol. Met levenslange toegang bedoelen we: zolang dit bestand in de e-learning blijft staan. Er zijn geen plannen deze te verwijderen

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 439 reviews.
Loading...
×