Clicky

Voorbeeld dagplanning vakantie

Voorbeeld dagplanning vakantie – mét instructievideo

7,00

Wat dóe je nou zo’n hele dag met je kind? Wat is de juiste balans tussen actie en rust? Hoe houd jij ook wat tijd over voor jezelf of het huishouden?
Deze voorbeeld dagplanning is de oplossing!

Wil je picto’s wijzigen? In de intructievideo laat ik je stap voor stap zien hoe je dat doet, zodat je de dagplanning keer op keer kunt printen en gebruiken.

In de vakantie valt alle vaste structuur van school en terugkerende activiteiten weg. Dat geeft onrust bij jouw kind! Het is daarom heel verstandig om in de vakantie een dagplanning te gebruiken, zodat je op die manier weer wat duidelijkheid en voorspelbaarheid toevoegt aan de dag van jouw kind.

Want: meer voorspelbaarheid = minder stress = meer flexibiliteit!

Deze voorbeeld dagplanning is een mooi begin als je nog niet zo goed weet hoe je picto’s kunt gebruiken of hoe je een vakantiedag kunt invullen. Want wat dóe je nou zo’n hele dag met je kind? Hoe vind je de balans tussen actie en rust? Hoe houd jij ook wat tijd over voor jezelf of het huishouden?
Met deze voorbeeld dagplanning laat ik het je zien! Zo hoef je zelf even wat minder na te denken; je kunt gewoon dit voorbeeld volgen 😉

Na bestellen ontvangt je per mail een inlogcode voor onze e-learning, daarin vind je de voorbeeld dagplanning. Je kunt deze downloaden en printen, zodat je hem direct thuis kunt gebruiken. Na aanschaf houd je levenslang toegang* tot de dagplanning, dus je kunt hem eindeloos opnieuw gebruiken!

Kloppen 1 of meerdere picto’s op de planning niet voor jouw kind, omdat jullie bijvoorbeeld ‘s middags niet naar de kinderboerderij gaan of omdat hij/zij ‘s avonds niet gaat douchen maar in bad? Dan is het handig de dagplanning te wijzigen en er dus andere picto’s op te zetten. Daarom staat in de e-learning ook een duidelijke instructievideo voor jou klaar, waarin ik je stap voor stap uitleg hoe jij de picto’s op deze dagplanning kunt vervangen voor andere picto’s. Lees je liever? Ook een transcript van de video vind je in de e-learning.

De Kick ASS Moms Community
Deze voorbeeld dagplanning staat in onze community, speciaal voor moeders van een kind met autisme. Voor community-leden is deze gratis te gebruiken, net als andere documenten, tips en masterclasses. Bovendien bevat de community een levendig forumgedeelte, waarin ervaringen worden gedeeld. De leden ervaren het forum als enorm waardevol!

Betaal jij een klein bedrag extra, zodat ook jij toegang hebt tot al die extra kennis en downloads? De community is maandelijks opzegbaar. Bekijk hieronder meer info!

Ben jij geen moeder maar wil je toch graag lid worden van de community?
Als je het niet erg vindt een uitzondering te zijn ben je welkom!

* Het kan gek lopen in het leven en niemand heeft een glazen bol. Met levenslange toegang bedoelen we: zolang dit bestand in de e-learning blijft staan. Er zijn geen plannen deze te verwijderen

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 448 reviews.
Loading...
×