Clicky

   Vóór 12.00u besteld = vandaag verzonden                                         Gratis verzending vanaf €70,- (NL) of €90,- (BE)                                        Gratis achteraf betalen

Blogs

Als je kind zich anders ontwikkelt, gaat er een wereld voor je open. Termen die je nog niet kende, producten waarvan je het bestaan niet wist. 
Om het jou wat makkelijker te maken, verschijnt hier regelmatig een nieuwe blog. Met informatie, inspiratie of voor herkenning. Je bent namelijk niet alleen in jouw zoektocht.

Hoe kan ik een PGB aanvragen bij de gemeente?

Hoe kan ik een PGB aanvragen bij de gemeente?

“Kan je niet gewoon PGB aanvragen bij de gemeente?” wordt er vaak gezegd. Het antwoord is nee. Je kan niet ‘gewoon’ een PGB aanvragen.. PGB kán een mooie oplossing zijn voor een probleem, maar het heeft wat meer voeten in de aarde dan mensen soms denken. In deze blog...

Beginnen met picto’s

Beginnen met picto’s

“Ik wil beginnen met picto’s, maar ik kom er niet helemaal uit..”Deze opmerking krijg ik heel vaak. En ik kan het me zó goed voorstellen, een paar jaar geleden had ik zelf deze zin kunnen uitspreken! Je merkt dat het thuis niet helemaal lekker gaat. Jouw kind is...

Niet afhankelijk maken van picto’s

Niet afhankelijk maken van picto’s

Veel ouders twijfelen over of ze nou wel of niet moeten starten met picto’s. Ze zien dat hun kind graag meer duidelijkheid en structuur heeft in de dag, maar toch zijn ze niet overtuigd van wat de juiste beslissing is.  ‘Ik wil hem leren flexibel te zijn.’  ‘Dan kan...

Stress

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat moeders van kinderen met autisme net zoveel stress ervaren als soldaten in oorlogsgebieden. Ook uit andere onderzoeken blijkt het hoge stressniveau dat ouders van kinderen met autisme...

Kind, EET toch alsjeblieft..!

Mijn kinderen eten niet. Tenminste, niet genoeg. En soms gewoon niet. We hebben ALLES geprobeerd en het drijft ons soms tot wanhoop.. Ik schreef het al eerder; voor veel kinderen met autisme is eten een opgave. Dat heeft te maken met prikkelverwerking..Voor mijn zoon...

Administratie op nieuwjaarsdag

Ook op nieuwjaarsdag ontkom ik er niet aan. Vandaag: aanvraag dubbele kinderbijslag. Een zorgintensief kind is een 'package deal'; jouw kind en de vele administratie die nodig is om alles zo goed mogelijk te regelen.Bij ons wisselt het een beetje, maar gemiddeld ben...

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 427 reviews.
Loading...
×