Clicky

Persoonlijke verzorging

Startpakket Dagplanning L | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  245,50.Huidige prijs is:  197,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning L | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  235,50.Huidige prijs is:  187,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning M | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  201,50.Huidige prijs is:  153,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning S | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  181,50.Huidige prijs is:  133,00.Opties selecteren

Pictogrammen voor persoonlijke verzorging: ondersteuning bij dagelijkse hygiëne

Een goede persoonlijke hygiëne is essentieel voor iedereen, en voor kinderen met autisme kan een duidelijke visuele begeleiding hierin een wereld van verschil maken. Onze ‘losse picto douchen‘ en andere verzorgingspictogrammen zoals ‘losse picto wc‘ en ‘losse picto tanden poetsen‘ bieden kinderen die structuur en duidelijkheid die nodig zijn om zelfverzekerder en zelfstandiger te worden in hun dagelijkse hygiënerituelen.

‘Picto douchen’ en ‘picto wassen’: zelfzorg bevorderen

Met ‘losse picto douchen‘ en ‘losse picto wassen‘ moedigen we kinderen aan om actief deel te nemen aan hun eigen verzorging. Deze pictogrammen helpen hen te herinneren aan en te leren over het belang van schoon blijven, wat bijdraagt aan hun gezondheid en welzijn.

Belangrijke routinehandelingen

Losse picto handen wassen‘ en ‘losse picto gezicht wassen‘ zijn cruciale stappen in ieders routine. Ze zijn niet alleen handelingen van hygiëne, maar ook van zelfrespect en zorg voor het eigen lichaam.

Bezoek aan de ‘picto kapper’: een verzorgd uiterlijk

Een ‘losse picto naar de kapper‘ gaat over meer dan alleen haarverzorging; het is een ervaring die bijdraagt aan zelfbeeld en sociale interactie. Het helpt kinderen om zich voor te bereiden op en comfortabel te voelen bij deze regelmatig terugkerende gebeurtenis.

Voorbereid op de dag met ‘basisset picto’s in bewaarblik’

Onze ‘basisset picto’s in bewaarblik‘ biedt een complete set van persoonlijke verzorgingsstappen. Van ‘losse picto luier verschonen‘ voor de kleintjes tot ‘losse picto haren kammen (lange haren)‘ voor de grotere kinderen, elke stap is gedekt.

‘Startpakket dagplanning’: dagelijkse structuur

Het ‘startpakket dagplanning‘ en ‘startpakket weekplanning‘ integreren persoonlijke verzorgingspictogrammen in de dagelijkse en wekelijkse routine van een kind, waardoor ze een gevoel van routine en normaliteit krijgen in wat anders overweldigend kan zijn.

Een versterkt zelfvertrouwen met EasyAuti

Bij EasyAuti waarderen we de autonomie die kinderen ontwikkelen door het gebruik van onze pictogrammen. We begrijpen het belang van een gestructureerde benadering van persoonlijke verzorging, vooral voor kinderen die extra visuele steun nodig hebben.

Ontdek onze categorie ‘persoonlijke verzorging’ en vind de pictogrammen die jouw kind helpen bij het ontwikkelen van een gezonde en zelfstandige routine. Elke picto is een stap naar zelfzorg, zelfliefde en een gelukkig kind.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 460 reviews.
Loading...
×