Clicky

Cijfers

Ontdek elke dag met pictogrammen voor cijfers

De dagen tellen wordt een vreugdevolle activiteit met onze ‘set picto’s cijfers 1 t/m 31‘. Elk cijfer is een kleurrijke stap in de reis van jou en je kind door de tijd. Of je nu samen aftelt naar een verjaardag of elke nieuwe dag markeert met de datum, onze cijfers zijn ontworpen om zowel te leren als te vieren.

Een aftelkalender die groeit met je kind

Gebruik onze pictogrammen om een visuele aftelkalender te maken voor speciale gebeurtenissen. De ‘losse picto cijfers‘ kunnen elke dag een plekje krijgen op jullie kalender, waardoor de anticipatie voor verjaardagen of vakanties tastbaar wordt voor je kind.

Samen leren en plannen

Naast het aftellen, zijn deze pictogrammen perfect voor het dagelijks leven. Combineer ze met onze ‘picto’s maanden van het jaar‘ om een volledige kalender te vormen. Zo leert je kind over de dagen en maanden, en krijgt het een gevoel van tijd en volgorde.

Speels en educatief

Onze cijferpictogrammen zijn meer dan alleen nummers; ze zijn speelgoed dat educatie biedt. Ze nodigen uit tot spelend leren en helpen je kind bij het ontwikkelen van numerieke vaardigheden en tijdconcepten in een vertrouwde, veilige omgeving.

Vier elke dag met EasyAuti

Bij EasyAuti begrijpen we dat het markeren van tijd een belangrijk onderdeel is van het opgroeien. Met onze ‘cijferpictogrammen’ bieden we een manier om elke dag betekenis te geven. Ze zijn een dagelijkse herinnering aan de gestage stroom van het leven en de kleine vieringen die elke dag met zich meebrengt.

Ontdek onze ‘cijferpictogrammen’ en begin een reis van leren, spelen en groeien. Elke cijfer is een verhaal, een herinnering, een lesje in de tijd – een kostbaar geschenk voor je kind.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×