Clicky

Activiteiten buiten

Startpakket Dagplanning L | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  245,50.Huidige prijs is:  197,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning L | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  235,50.Huidige prijs is:  187,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning M | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  205,50.Huidige prijs is:  157,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning M | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  201,50.Huidige prijs is:  153,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning S | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  185,50.Huidige prijs is:  137,00.Opties selecteren

Set picto's Buiten spelen | sfeerfoto

Oorspronkelijke prijs was:  19,95.Huidige prijs is:  15,96.In jouw winkelmandje

Buiten spelen: laat de vrijheid buiten beginnen

Buiten zijn is een feestje voor de zintuigen, een plek waar de natuur uitnodigt tot spel en ontdekking. Onze ‘losse picto buiten spelen‘ collectie is speciaal ontworpen om deze momenten van vrijheid en vreugde te ondersteunen en structureren. Van de energieke sprongen op de ‘losse picto trampoline‘ tot de kalme momenten van ‘losse picto tuinieren‘, elke activiteit wordt een avontuur.

Samen de wereld ontdekken

Of je kind nu houdt van ‘losse picto samen spelen‘ met vriendjes, of liever de wereld op eigen houtje verkent met ‘losse picto fietsen‘, onze pictogrammen ondersteunen elke stap. En voor die dagen dat de tuin een speelparadijs wordt, biedt ‘losse picto in de tuin spelen‘ de perfecte aanzet tot creatief spel.

Structuur en plezier in de open lucht

Met ons ‘startpakket dagplanning‘ en ‘startpakket weekplanning‘ creëer je een gestructureerde, maar flexibele routine die de buitenactiviteiten omarmt. Ze maken het makkelijk om overgangen te beheren, zoals ‘losse picto jas aan‘ voor een frisse dag buiten, of ‘losse picto naar buiten‘ als het tijd is om de open lucht in te ademen.

Van actie tot ontspanning

Elk kind vindt zijn eigen vreugde in beweging – of dat nu ‘losse picto schommelen‘, ‘losse picto stoepkrijten‘, of ‘losse picto knikkeren‘ is. En voor de kleine chefs in de dop is ‘losse picto bbq’en‘ een smakelijke manier om te leren over samen eten en genieten.

Kies voor groei en geluk

Bij Easyauti weten we dat buitenspelen meer is dan alleen vermaak; het is een essentieel onderdeel van groei, ontwikkeling en gezinsgeluk. Onze ‘buiten spelen’ serie is niet alleen een tool voor organisatie; het is een uitnodiging voor je kind om te leren, te lachen en lief te hebben, allemaal in de veiligheid van jullie eigen tuin.

Ontdek onze collectie en vind de perfecte balans tussen plezier en structuur, voor een thuis waar elk kind zich vrij en begrepen voelt.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 455 reviews.
Loading...
×