Meer rust en structuur
voor jouw kind met autisme

Onze toppers

EasyAuti maakt het makkelijker

Pictogrammen op stevige magneten, direct klaar voor gebruik.

Startpakketten

Met een startpakket ben je in één keer klaar! Het bevat een planbord en alle picto’s die jij nodig hebt, geleverd in een mooi bewaarblik.

Basisset | sfeerfoto

Samengestelde sets

Alle picto’s met hetzelfde thema gebundeld in kleine sets. Handig als jouw kind altijd moeite heeft met een bepaalde activiteit.

Vraag gratis picto aan

Liever eerst een picto bekijken en voelen? Vraag gratis een picto aan en laat je verrassen door de stevige kwaliteit en heldere print.

Wat leuk dat je er bent! Ik ben Floor en ik help je graag op weg.

EasyAuti is eind 2020 opgericht door mij, Floor, omdat ik andere ouders wil helpen bij de struggles die zij dagelijks ervaren.
Als moeder van 2 jongens met autisme en ADHD weet ik hoe het is als dagelijkse activiteiten niet vanzelfsprekend zijn. Ik help jou om door middel van picto’s en een planbord de rust en gezelligheid terug te brengen in jouw gezin.

Het laatste
EasyAuti nieuws

Lees de laatste blogs voor informatie, inspiratie en herkenning.

Volg ons online

EasyAuti: dé pictogrammen specialist van Nederland en Vlaanderen

Met de magnetische pictogrammen (picto’s) van EasyAuti geef je jouw kind structuur en duidelijkheid, waardoor er direct meer rust komt in jouw gezin.

In de webshop vind je de pictogrammen van Sclera op kant en klare magneten. Ze zijn klaar voor gebruik, dus dat gedoe met printer, schaar en lamineerapparaat is verleden tijd! Zo houd jij tijd en energie over en heb je meer geduld voor het gedrag van jouw kind.

Vind je het lastig of heb je twijfels? Service en contact staat bij EasyAuti hoog op het prioriteitenlijstje. Door mijn jarenlange ervaring en pedagogische achtergrond, heb ik, Floor, veel kennis van de verschillende manieren waarop pictogrammen jou en jouw kind kunnen helpen. Ik denkt dan ook graag met je mee!

Heb je een vraag? Of advies nodig?

Floor staat voor je klaar. 

WhatsApp
(+31)085-0470536

0
Winkelmandje
Loading...
×