Planbord en pictogrammen
voor jouw kind met autisme

Startpakketten

Met een startpakket ben je in één keer klaar! Het bevat een planbord en alle picto’s die jij nodig hebt, geleverd in een mooi bewaarblik.

Basisset | sfeerfoto

Samengestelde sets

Alle picto’s met hetzelfde thema gebundeld in kleine sets. Handig als jouw kind altijd moeite heeft met een bepaalde activiteit.

Vraag gratis picto aan

Liever eerst een picto bekijken en voelen? Vraag gratis een picto aan en laat je verrassen door de stevige kwaliteit en heldere print.

EasyAuti maakt het makkelijker

Pictogrammen voor jouw kind met autisme, op stevige magneten.

Onze toppers

Wat leuk dat je er bent! Ik ben Floor en ik help je graag op weg.

EasyAuti is eind 2020 opgericht door mij, Floor, omdat ik andere ouders wil helpen bij de struggles die zij ervaren.
Als moeder van 2 jongens met autisme en ADHD weet ik hoe het is als het dagelijks leven een uitdaging is voor jou en je kind. Ik help jou om door middel van pictogrammen en een planbord de rust en gezelligheid terug te brengen in jouw gezin.

Het laatste
EasyAuti nieuws

Lees de laatste blogs voor informatie, inspiratie en herkenning.

Volg ons online

EasyAuti: dé pictogrammen specialist van Nederland en Vlaanderen

Met magnetische pictogrammen van geef je jouw kind met autisme structuur en duidelijkheid, waardoor er direct meer rust komt in jouw gezin.

In de webshop vind je de pictogrammen van Sclera op kant en klare magneten. Binnen 1 werkdag verzonden en direct klaar voor gebruik, dus dat gedoe met printer, schaar en lamineerapparaat is verleden tijd! Zo houd jij tijd en energie over waardoor je meer geduld hebt voor het gedrag van jouw kind.

Vind je het lastig of heb je twijfels? Door mijn jarenlange ervaring en pedagogische achtergrond, kan ik, Floor, jou goed uitleggen hoe pictogrammen jou en jouw kind met autisme kunnen helpen. Ik denk dan ook graag met je mee!

Heb je een vraag? Of advies nodig?

Floor staat voor je klaar. 

De waardering van www.easyauti.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 267 reviews.
Loading...
×