Clicky

Zorg en hulpverlening

Startpakket Weekplanning L | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  235,50.Huidige prijs is:  187,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning M | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  201,50.Huidige prijs is:  153,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning S | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  181,50.Huidige prijs is:  133,00.Opties selecteren

Begeleiding in zorg met EasyAuti pictogrammen

Zorg en hulpverlening zijn essentiële aspecten van het leven, vooral voor gezinnen met kinderen die extra begeleiding nodig hebben. EasyAuti’s assortiment aan pictogrammen helpt bij het visueel voorbereiden van kinderen op belangrijke afspraken zoals bezoekjes aan de ‘losse picto huisarts‘, ‘losse picto naar de tandarts‘ of ‘losse picto logopedie‘. Deze pictogrammen, ontworpen voor thuisgebruik, bieden kinderen een duidelijke en begrijpelijke weergave van hun aanstaande activiteiten, wat helpt bij het verminderen van angst en het opbouwen van vertrouwen.

Structuur in medische bezoeken

De ‘losse picto naar de dokter‘ en ‘losse picto naar de tandarts‘ zijn onze bestsellers en maken deel uit van de dagelijkse planning van elk gezin. Ze creëren een voorspelbare structuur en helpen bij het onthouden van de afspraken. De ‘losse picto medicijnen innemen‘ ondersteunt bij het handhaven van een medicijnregime, terwijl de ‘losse picto therapie/begeleiding‘ en ‘losse picto fysio‘ kinderen voorbereiden op reguliere sessies die hun welzijn bevorderen.

Ondersteuning thuis en buiten

Met ‘losse picto logopedie‘ en ‘losse picto psycholoog‘ krijgen kinderen inzicht in waar ze hulp en ondersteuning kunnen verwachten. Deze pictogrammen bevestigen de normaalheid van het zoeken naar en ontvangen van hulp. Onze ‘basisset picto’s in bewaarblik‘ en ‘startpakket weekplanning‘ bieden een overkoepelende structuur die alle medische en therapeutische activiteiten in een overzichtelijke weekweergave plaatst.

Speciale zorg op maat

De ‘losse picto zorgboerderij‘ en ‘losse picto logeerhuis‘ zijn speciale pictogrammen die staan voor de zorg op maat die sommige kinderen nodig hebben. Ze weerspiegelen een veilige omgeving waar kinderen bijzondere aandacht krijgen en kunnen groeien in hun eigen tempo. De ‘losse picto oogarts‘ en ‘losse picto oorarts‘ benadrukken het belang van specifieke zorg, terwijl de ‘losse picto ergotherapie‘ en ‘losse picto orthodontist‘ gericht zijn op specifieke behandelingen die bijdragen aan hun algehele ontwikkeling.

Vertrouwen en begrip in zorg

EasyAuti’s visie is om gezinnen te ondersteunen bij het creëren van een betrouwbare en begrijpelijke omgeving, zowel thuis als tijdens medische en therapeutische afspraken. Onze pictogrammen voor ‘losse picto praten‘ en ‘losse picto gesprek‘ moedigen communicatie aan en helpen bij het verwoorden van gedachten en gevoelens, een cruciaal onderdeel van de interactie met zorgverleners.

Ontdek de categorie ‘zorg en hulpverlening’ van EasyAuti en kies de pictogrammen die zullen helpen om een gestroomlijnde en empathische zorgervaring voor je kind te creëren. Elk pictogram is een stap naar zelfverzekerdheid en begrip, en ondersteunt jouw kind in hun gezondheid en welzijn, elke stap van de weg.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 455 reviews.
Loading...
×