Clicky

Regels en afspraken

Startpakket Dagplanning L | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  245,50.Huidige prijs is:  197,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning L | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  235,50.Huidige prijs is:  187,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning M | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  205,50.Huidige prijs is:  157,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning M | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  201,50.Huidige prijs is:  153,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning S | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  181,50.Huidige prijs is:  133,00.Opties selecteren

Pictogrammen voor regels en afspraken: vorm gedrag met positieve richtlijnen

Elk gezin heeft regels en afspraken nodig; ze zijn de lijm die ons samen houdt en zorgen voor een harmonieus thuis. Onze ‘losse picto opruimen‘ en ‘losse picto hulp vragen‘ zijn meer dan alleen aanwijzingen – ze zijn bouwstenen voor respectvol en liefdevol gedrag. Bij EasyAuti, geloven we in het benaderen van gedragsregels vanuit een positief perspectief, waarbij we focussen op wat kinderen wel kunnen en mogen doen, zoals ‘losse picto zachtjes doen‘ en ‘losse picto aardig doen‘.

‘Picto opruimen’: een plek voor alles

Losse picto opruimen‘ geeft kinderen de verantwoordelijkheid en voldoening om hun eigen speelgoed op te ruimen. Het leert ze over organisatie en zorg voor hun bezittingen, en het belang van het bijdragen aan een opgeruimd huis.

‘Picto hulp vragen’: zelfstandigheid en ondersteuning

Losse picto hulp vragen‘ is een herinnering dat het oké is om ondersteuning te zoeken wanneer je iets niet alleen kan. Het bevordert zelfstandigheid en de bereidheid om samen te werken en hulp te accepteren.

‘Set picto’s huisregels’: de basis voor dagelijks gedrag

Onze ‘set picto’s huisregels‘ is een visuele gids voor de basisregels die in elk huis gelden. Van ‘losse picto jas ophangen‘ tot ‘losse picto aan tafel zitten‘, deze regels helpen bij het creëren van een gestructureerd en respectvol thuis.

‘Startpakket dagplanning’: structuur in de dag brengen

Het ‘startpakket dagplanning‘ integreert regels en afspraken in de dagelijkse routine, waardoor kinderen de hele dag door weten wat er van hen verwacht wordt en wanneer.

Bevorder gedrag dat groei ondersteunt met EasyAuti

Bij EasyAuti streven we ernaar om kinderen te helpen groeien in een positieve omgeving. Onze pictogrammen zijn ontworpen om ouders te ondersteunen bij het opstellen van duidelijke, positief geformuleerde regels die kinderen helpen om te begrijpen en te onthouden wat goed gedrag is.

Ontdek onze ‘regels en afspraken’ pictogrammen en kies de speerpunten die de grootste impact zullen hebben op het gedrag van je kind. Samen creëren we een thuis waar positiviteit en duidelijkheid de toon zetten.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 455 reviews.
Loading...
×