Clicky

Op vakantie

Pictogrammen voor op vakantie: zo wordt op vakantie gaan weer leuk

De voorpret van een vakantie begint vaak al thuis bij de voorbereidingen. Voor gezinnen met kinderen, en speciaal voor kinderen met autisme die baat hebben bij visuele ondersteuning, biedt onze collectie van vakantiepictogrammen een perfecte uitkomst. Met onze picto vakantiehuisje, picto camping, en picto hotel, is het duidelijk en overzichtelijk waar de reis naartoe gaat. Deze zwart-wit pictogrammen van 4x4cm, vervaardigd van stevige magneten en gebaseerd op de ontwerpen van Sclera, zijn niet alleen praktisch maar ook duurzaam.

Een pictogram voor elke vakantieactiviteit

Of het nu gaat om een zomervakantie vol avontuur of een ontspannen verblijf in een caravan, onze picto op vakantie, picto caravan, en picto tent maken elk aspect van de vakantie visueel toegankelijk. Ze helpen kinderen en ouders om gezamenlijk de dag te plannen en eventuele spanningen te verminderen. De picto animatie en de picto voor met het vliegtuig zijn bijzonder handig om kinderen voor te bereiden op wat ze kunnen verwachten, van animatieprogramma’s tot hun eerste vliegreis.

Vakantie wordt weer leuk

Vakanties kunnen stressvol zijn, vooral als veranderingen een uitdaging zijn voor je kind. Onze pictogrammen over vakantie bieden een eenvoudige en duidelijke manier om de verwachtingen van de vakantie te communiceren. Ze zijn bijzonder waardevol voor gezinnen met kinderen die extra visuele ondersteuning nodig hebben om zich aan nieuwe routines aan te passen.

Picto kamperen en meer

Voor de avontuurlijke gezinnen die van kamperen houden, verlichten onze picto kamperen en picto camping de uitleg van het nieuwe ritme en de dagelijkse activiteiten. Ze zijn een uitstekende hulp voor kinderen om hun eigen rol binnen de vakantie te begrijpen en actief deel te nemen aan het vakantieprogramma.

Een vakantie die je bij blijft

Met onze veelzijdige collectie pictogrammen verander je elke vakantie in een gestructureerde, leuke en leerzame ervaring. Of je nu binnenlandse uitstapjes plant of de horizon verbreedt met buitenlandse reizen, onze Sclera picto vakantie zorgt ervoor dat je kind betrokken en voorbereid blijft.

Bij EasyAuti begrijpen we dat elke vakantie uniek is en een uitdaging kan zijn. Onze pictogrammen zijn ontworpen om deze momenten toegankelijk te maken en er voor zorgen dat ook jij met je gezin kan genieten. Bereid je voor op een zorgeloze vakantie met EasyAuti’s pictogrammen, waar je ook heen gaat, wat je ook gaat doen.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 455 reviews.
Loading...
×