Clicky

Huishouden en klusjes

Startpakket Dagplanning L | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  245,50.Huidige prijs is:  197,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning M | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  205,50.Huidige prijs is:  157,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning S | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  185,50.Huidige prijs is:  137,00.Opties selecteren

Pictogrammen voor huishouden en klusjes: vereenvoudig dagelijkse taken

In elk huishouden zijn er dagelijkse taken en klusjes die gedaan moeten worden. Onze reeks ‘pictogrammen voor huishouden en klusjes’ helpt bij het organiseren van deze activiteiten en maakt ze toegankelijker en leuker voor iedereen, vooral voor kinderen. Of het nu gaat om ‘picto koken‘ of ‘picto vaatwasser uitruimen‘, elke taak wordt duidelijk en beheersbaar.

Picto koken‘ en ‘picto bakken‘: plezier in de keuken

Met onze ‘picto koken‘ en ‘picto bakken‘ wordt de keuken een centrum van creativiteit en samenzijn. Deze pictogrammen moedigen kinderen aan om te helpen met het bereiden van maaltijden en het ontdekken van het plezier van koken en bakken.

Picto afwassen‘: samenwerken na het eten

Na een heerlijke maaltijd komen de ‘picto afwassen‘ of ‘picto vaatwasser inruimen‘ in beeld, een eenvoudige herinnering dat opruimen deel uitmaakt van het proces. Het is een goede manier om verantwoordelijkheid en teamwork te bevorderen.

Picto boodschappen doen‘: voorbereiden is het halve werk

Picto boodschappen doen‘ helpt bij het plannen en organiseren van de essentiële inkopen die het huishouden draaiende houden. Het is een geweldige manier om kinderen te betrekken bij de voorbereidingen en ze te leren over het kiezen van gezonde en verse producten.

Picto tafel dekken‘: de tafel is het hart van het huis

Met ‘picto tafel dekken‘ wordt elke maaltijd een moment van samenkomst. Dit pictogram helpt om een fijne sfeer te scheppen waarbij iedereen betrokken is bij het klaarmaken van de eettafel.

Picto Kleren in wasmand‘: kleding schoon en klaar

En dan is er ‘picto kleren in wasmand‘, een visuele cue die helpt bij het managen van de was. Het leert kinderen over de stappen van de was doen en de zorg voor hun kleding.

Elke dag gestroomlijnd met EasyAuti

Bij EasyAuti weten we dat huishoudelijke taken meer zijn dan alleen noodzakelijke klusjes; het zijn kansen om vaardigheden te leren en te groeien in zelfstandigheid. Onze pictogrammen voor ‘huishouden en klusjes’ zijn ontworpen om het dagelijkse leven soepeler te laten verlopen en om kinderen en volwassenen te motiveren en te ondersteunen.

Ontdek onze pictogrammen en laat elke huishoudelijke taak een kans zijn voor leren en verbinding binnen het gezin. Maak van het dagelijkse huishouden een gestructureerd en vreugdevol onderdeel van jullie leven.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 460 reviews.
Loading...
×