Clicky

Eten en drinken

Startpakket Dagplanning L | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  245,50.Huidige prijs is:  197,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning M | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  205,50.Huidige prijs is:  157,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning S | Sfeerfoto
On Sale

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  185,50.Huidige prijs is:  137,00.Opties selecteren

Pictogrammen voor eten en drinken: bevorder zelfstandigheid en gezonde gewoonten

Eten en drinken zijn meer dan dagelijkse routines; het zijn momenten van samenzijn, leren en genieten. Onze ‘losse picto eten‘ en ‘losse picto drinken‘ collectie is zorgvuldig samengesteld om deze momenten te ondersteunen, met een heldere en speelse benadering die kinderen aanmoedigt om zelfstandigheid rond maaltijden te ontwikkelen.

Begin de dag goed met ‘picto ontbijt’

Een ‘losse picto ontbijt‘ is het startsein voor een dag vol energie en ontdekking. Het moedigt je kind aan om de dag te beginnen met een voedzame start, en leert het belang van een goed begin.

‘Picto lunch’ voor een moment van rust

Met onze ‘losse picto lunch‘ leren kinderen om een pauze te nemen en te genieten van hun middagmaal. Het is een kans om te ontspannen en op te laden voor de rest van de dag.

Gezonde tussendoortjes met ‘picto fruit’

Losse picto groente eten‘ en ‘losse picto fruit eten‘ zijn pictogrammen die gezonde snacks benadrukken. Ze zijn perfect om kinderen te herinneren aan het belang van fruit als onderdeel van hun dagelijkse voeding.

‘Picto avondeten’: tijd voor familie

Het avondmaal is een tijd voor verbinding. ‘Losse picto avondeten‘ staat voor de warmte van samen eten, van het delen van verhalen en het proeven van heerlijke gerechten.

Broodnodige ‘picto brood’

Onze ‘losse picto boterhammen‘  benadrukken het belang van graanproducten in een evenwichtig dieet. Ze helpen je kind de rol van brood bij elke maaltijd te begrijpen en waarderen.

Een gezond leven met EasyAuti

Bij EasyAuti geloven we dat goede eetgewoonten de basis vormen voor een gezond leven. Onze ‘pictogrammen voor eten en drinken’ bieden een leuke en interactieve manier om kinderen te onderwijzen over voeding en zelfzorg. Elk pictogram is een stap naar meer kennis, zelfstandigheid en welzijn.

Ontdek onze reeks pictogrammen en help je kind op weg naar zelfstandige en gezonde eetgewoonten, elke dag weer.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×