Clicky

Maanden van het jaar

Pictogrammen voor de maanden van het jaar: breng structuur in tijd

In het leven van een kind markeert elke maand nieuwe avonturen en mijlpalen. Onze ‘pictogrammen voor de maanden van het jaar’ zijn ontworpen om die tijd tastbaar en begrijpelijk te maken voor kinderen. Of je nu de maanden als losse picto’s gebruikt of als een complete set, ze zijn de perfecte aanvulling op elk planbord om de datum te visualiseren en dagelijkse routines te verankeren.

Een kalender die meegroeit

Kinderen genieten van de duidelijkheid die onze pictogrammen bieden. Gecombineerd met picto’s van de cijfers  en picto’s dagen van de week, creëer je een volledige kalender die niet alleen de datum weergeeft, maar ook het verstrijken van tijd en seizoenen inzichtelijk maakt.

Een visuele reis door het jaar

Van de frisse start in ‘losse picto januari‘ tot de feestelijke afsluiting met ‘losse picto december‘, elke maand brengt zijn eigen thema’s en activiteiten met zich mee. Onze pictogrammen helpen je kind deze te herkennen en te anticiperen op wat komen gaat, of het nu gaat om een verjaardag, vakantie of de eerste dag van school.

Leren en plannen met plezier

Gebruik onze maandpictogrammen om vooruit te plannen en terug te kijken op bijzondere momenten. Ze zijn een geweldig hulpmiddel voor kinderen om te leren over de volgorde van de maanden en de speciale dagen die elke maand met zich meebrengt.

Harmonie en structuur elke maand

Bij EasyAuti streven we ernaar om jou en je kind te ondersteunen bij het creëren van een gevoel van structuur en continuïteit. Met onze pictogrammen voor de maanden van het jaar geef je een duidelijke structuur aan de tijd en help je je kind met het ontwikkelen van een gevoel voor planning en vooruitzicht.

Ontdek onze collectie en kies de pictogrammen die passen bij de behoeften en het schema van je gezin. Bouw samen een kalender die niet alleen de dagen en maanden toont, maar ook een raamwerk biedt voor groei, leren en herinneringen.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 455 reviews.
Loading...
×