Clicky

Dagen van de week

Startpakket Dagplanning L | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  245,50.Huidige prijs is:  197,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning M | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  205,50.Huidige prijs is:  157,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning M | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  201,50.Huidige prijs is:  153,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning S | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  181,50.Huidige prijs is:  133,00.Opties selecteren

Pictogrammen voor de dagen van de week: structuur voor kinderen met autisme

Elke dag brengt zijn eigen verhaal, en voor kinderen met autisme is het extra belangrijk dat dit verhaal helder en voorspelbaar is. Onze ‘set picto’s dagen van de week‘ bieden een kleurrijke, visuele structuur die kinderen helpt te begrijpen wat elke dag brengt. Met sets in verschillende kleurencombinaties en losse picto’s voor elke dag, kunnen ouders en scholen de perfecte planning maken die aansluit bij de gebruikte kleurenschema’s.

Kleuren die verbinden en onderwijzen

Of het nu gaat om een ‘losse picto maandag‘ in rustgevend groen of een ‘losse picto vrijdag‘ in stimulerend oranje, onze pictogrammen sluiten aan bij de kleurcoderingen die veel scholen gebruiken. Dit helpt bij het creëren van een naadloze overgang tussen school en thuis.

Flexibel en begrijpelijk

Met onze ‘set picto’s dagen van de week‘ en onze ‘startpakketten voor dag- en weekplanning‘ kun je een kalender op maat maken die past bij de behoeften van jouw kind. ‘Losse picto dinsdag‘, ‘losse picto woensdag‘, en elke andere dag wordt zo een stevig ankerpunt in de week.

Een week vol mogelijkheden

Van de kalme ‘losse picto zondag‘ in paars tot de levendige ‘losse picto donderdag’ in blauw, elke pictogram is een kans om te leren en te groeien. Deze dagelijkse symbolen geven niet alleen structuur maar ook vertrouwen en onafhankelijkheid.

Jouw partner in dagelijkse structuur

Bij EasyAuti begrijpen we dat structuur cruciaal is voor kinderen met autisme. Onze dagpictogrammen zijn zorgvuldig ontworpen om consistentie en duidelijkheid te bieden in het dagelijks leven. Ze zijn meer dan alleen hulpmiddelen; het zijn bouwstenen voor zelfvertrouwen en begrip.

Ontdek onze ‘pictogrammen voor de dagen van de week’ en vind de perfecte ondersteuning voor de structuur van jouw kind. Elke dag verdient zijn eigen kleur, zijn eigen plek, en met onze pictogrammen geef je die aan je kind.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 455 reviews.
Loading...
×