Clicky

 🚙  Vóór 12.00u besteld = vandaag verzonden      🆓 Gratis verzending vanaf €70,- (NL) of €90,- (BE)     ⏰ Gratis achteraf betalen

Gratis

E-book - Beginnen met picto's

E-book – Beginnen met picto’s
In dit gratis E-book vertel ik je de 6 stappen die je moet nemen om te kunnen beginnen met picto’s. Vraag hem aan en ga direct aan de slag!

Foto van gids op desktop, tablet en telefoon

Gids – Help, mijn kind heeft autisme!
In deze gratis gids lees je de 24 belangrijkste lifehacks die iedere ouder van een kind met autisme zou moeten weten. Want je hoeft het niet allemaal alléén uit te zoeken.

Hoe overleef ik de vakantie | Mockup - vier stappen

Stappenplan – Hoe overleef ik de vakantie?!
In deze gratis weggever help ik jou je in 4 stappen voor te bereiden op een fijne vakantie met jouw kind met autisme. Door dit stappenplan ontdek jij wat de succesfactoren zijn voor een fijne thuisblijf-vakantie in jouw gezin

Productafbeelding cheat sheet

Cheat Sheet – Dagplanning of weekplanning?
Twijfel je over of een dagplanning of een weekplanning het best past bij jouw kind? Download dan de gratis Cheat Sheet en ontdek de verschillen!

Blog over pictogrammen en autisme

Blogs
In blogs over verschillende thema’s deel ik kennis en ervaringen over autisme, hoe het is om een kind te hebben dat geen gemiddelde ontwikkeling heeft en over hoe je pictogrammen kunt gebruiken thuis en op school.

“Je zou eens iets met picto’s moeten doen!” werd gezegd toen onze zoon een jaar of 3 was. Maar niemand vertelde me hóe en ik was totaal overwhelmed door alle keuzes!
Ik heb een paar pogingen gedaan, maar het lukte niet en ik gaf het snel weer op.

Nu, jaren later, snap ik hoe ik picto’s kan inzetten op zo’n manier dat het voor óns werkt. Dat geeft enorm veel rust en duidelijkheid in mijn gezin! Had iemand me toen maar bij de hand genomen en de weg gewezen in deze wereld die totaal nieuw voor mij was, dat had zoveel onrust en ruzie gescheeld…

~ Floor
Oprichter en CEO, EasyAuti

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 439 reviews.
Loading...
×