Clicky

Gelukt, maar wacht nog even!

De e-mail met de gids is onderweg.
Dit duurt ongeveer 5-10 minuten.

Kijk terwijl je wacht even naar de aanbieding hieronder ⬇︎

(met maar liefst 74% korting!)

mockup vakantie-challenge

Stap voor stap naar een rustige vakantie

27,00  7,00

Je kunt nog zó goed nadenken over de vakantie; wanneer je niet weet welke keuzes je moet maken, wordt het alsnog chaos…

In de vakantie-challenge neem ik je bij de hand in de voorbereidingen. In video’tjes van enkele minuten neem ik je mee door 8 korte lessen voor de ultieme vakantie-voorbereiding. Ondersteund met mijn vakantie-gids gevuld met de 21 belangrijkste tips, kan jouw vakantie niet meer stuk!

Omdat de vakantie-chalenge een perfecte aanvulling is op de gids die je al hebt aangevraagd, krijg jij nu maar liefst 20,- korting 🤩

Vakantie = hard werken.

Als jij je verheugt op ‘lekker op de bank met een boek’ of relaxen aan het zwembad, kom je waarschijnlijk bedrogen uit. Door het wegvallen van het vaste school-ritme, ontstaat er onrust bij jouw kind. Hij/zij weet niet goed wat wanneer gaat gebeuren en ken je deze uitspraak al?

Niet ingevulde tijd = kliertijd!

Misschien viel de vorige vakantie je tegen. Het kán wel, een leuke vakantie vieren met jouw kind, maar dat gaat niet vanzelf!

Om te voorkomen dat het je overkomt en dat je tijdens de volgende vakantie denkt ‘verdorie, dit had ik écht beter moeten voorbereiden…’, heb ik een challenge voor je gemaakt. 8 Lessen met telkens een kort filmpje (1-4 minuten) en een kleine opdracht, die ervoor gaan zorgen dat alle gezinsleden het fijn hebben in de eerstvolgende vakantie. Ja, ook jij!

In de vakantie-challenge neem ik je bij de hand in de voorbereidingen. In video’tjes van enkele minuten neem ik je mee richting de ultieme vakantie-voorbereiding. Ondersteund met mijn vakantie-gids gevuld met de 21 belangrijkste tips, kan jouw vakantie niet meer stuk!

Gids - Hoe overleef ik de vakantie?! - afbeelding
Overzichtsblad 8 opdrachten vakantie-challenge

Aan het eind van deze vakantie-challenge:

1. Heb jij realistische verwachtingen, zodat je minder teleurgesteld en gefrustreerd zal zijn;

2. Heb jij een wishlist voor ieder gezinslid, zodat je weet wat voor wie belangrijk is in de vakantie;

3. Heb jij een duidelijke vakantieplanning gemaakt, passend bij alle gezinsleden;

4. Heb jij hulp geregeld waar nodig zodat je zelf ook kunt ontspannen in de vakantie;

5. Heb jij speciale vakantie-routines bedacht, zodat je sommige momenten wat meer ‘op de automatische piloot’ kan doen;

6. Heb jij bedacht wat de beste invulling van rustmomenten is voor jouw kind;

7. Heb jij gezorgd voor duidelijkheid en voorspelbaarheid voor jouw kind.

Add-on*: word VIP en krijg 1 maand begeleiding

In de online community is speciaal voor deze vakantie-challenge een kanaal geopend. Daarin kan je delen wat je bedacht hebt en hoe je het wilt gaan aanpakken in de komende vakantie.

Heb je vragen of twijfel je ergens over? Voor maar €5,- word je VIP en stel je ze gewoon in de community! Vragen worden minimaal 2x per week beantwoord door team EasyAuti.

 

*Je wordt VIP door deze extra optie aan te vinken bij aanschaf van de vakantie-challenge.

“Autisme gaat niet op vakantie. Mensen die mij niet goed kennen, zeggen dat ik niet zo streng moet zijn. Leren loslaten in de vakantie, go with the flow en zo. Vertel jij dat aan mijn zoon, die om 7.00 uur gewoon weer aan staat en onzeker wordt van veranderingen?

Door de challenge voel ik me zelfverzekerder; de bevestiging dat ik op de goede weg ben is fijn. Toch ben ook ik aan het denken gezet en heb ik een idee hoe ik de volgende vakantie nóg beter kan laten werken voor ons. Niet gedacht dat ik dit ooit zou zeggen, maar: ik heb zin in de vakantie!”

Anoniem

“Elke vakantie was een teleurstelling en ik was daarna nog méér moe dan ervóór. Ik snapte niet hoe dat moest; vakantie vieren met mijn gezin…

De challenge en ook de gids met 21 handige tips die erbij zit, hebben me veel ideeën gegeven. In de vorige vakantie hebben we het daarom echt anders aangepakt en guess what? Het werkte!

Het was nog steeds hard werken, maar de dagen verliepen zo veel beter dan in de vorige vakantie. We hadden minder ruzie, mijn zoon was minder dwars en er waren zelfs dagen die gewoon gezellig waren! Wát een verschil!”

Anoniem

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×