Clicky

Schermtijd

Pictogrammen voor schermtijd: vind balans in digitale activiteiten

In de digitale wereld van vandaag is schermtijd een onvermijdelijk onderdeel van het dagelijks leven. Onze ‘losse picto tablet‘ en  ‘losse picto iPad‘ helpen gezinnen bij het beheren van de tijd die kinderen doorbrengen met hun apparaten. Tegelijkertijd bieden onze ‘losse picto tv kijken‘, ‘losse picto tv kijken‘ en ‘losse picto gamen‘ duidelijke grenzen en momenten van plezier en ontspanning.

‘Picto schermtijd’: bewust schermgebruik

Met ‘losse picto schermtijd‘ en verschillende tijdgerelateerde pictogrammen zoals ‘losse picto schermtijd 15 minuten‘ en ‘losse picto schermtijd 60 minuten‘, bieden we een manier om schermtijd te begrenzen en te structureren. Deze pictogrammen moedigen aan tot bewust gebruik van schermen, waardoor kinderen leren omgaan met digitale apparaten op een gezonde manier.

Digitale pauzes met ‘losse picto geen schermtijd’

Losse picto geen schermtijd‘ is een belangrijk onderdeel van onze collectie. Het herinnert gezinnen eraan om pauzes te nemen van digitale apparaten en om tijd door te brengen zonder schermen, wat essentieel is voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen.

Spel en plezier met ‘picto gamen’ en ‘picto playstation’

Voor velen is gamen een favoriete activiteit. ‘Losse picto gamen‘ en ‘losse picto playstation‘, samen met ‘losse picto Xbox‘, helpen bij het instellen van duidelijke regels voor speeltijd, zodat kinderen kunnen genieten van hun games binnen een gezonde routine.

‘Losse picto time timer’: visueel tijdsmanagement

De ‘losse picto time timer‘ is een innovatief hulpmiddel dat kinderen helpt visueel te begrijpen hoe lang ze nog kunnen genieten van hun schermtijd. Dit leert hen over tijdsmanagement en zelfdiscipline.

Gezonde gewoonten met EasyAuti

Bij EasyAuti zijn we toegewijd aan het ondersteunen van gezinnen bij het vinden van een balans tussen digitale en niet-digitale activiteiten. Onze ‘schermtijd’ pictogrammen zijn niet alleen richtlijnen, maar ook educatieve hulpmiddelen die kinderen en ouders helpen om samen te werken aan gezonde digitale gewoonten.

Ontdek onze categorie ‘schermtijd’ en kies de pictogrammen die jouw gezin ondersteunen bij het creëren van een gebalanceerd digitaal leven. Geef je kinderen de tools om te groeien in een wereld waar technologie een plek heeft, zonder de overhand te nemen.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 455 reviews.
Loading...
×