Clicky

Gevoelens

Emotie pictogrammen voor autisme: een venster naar gevoelens en emoties

Het herkennen en uitdrukken van emoties kan een uitdaging zijn voor kinderen met autisme. Onze ’emotie pictogrammen autisme’ zijn speciaal ontworpen om kinderen te helpen hun gevoelens te identificeren en te delen, van ‘losse picto blij‘ tot ‘losse picto verdrietig‘. Deze pictogrammen bieden een visuele steun om emoties te begrijpen en te communiceren, waardoor kinderen worden aangemoedigd om zich te uiten op een manier die voor hen zinvol is.

Herken en deel met emotie picto’s

Elke emotie is belangrijk en onze ‘set picto’s gevoelens‘ en ‘set smiley’s‘ vieren de volledige reikwijdte van gevoelsuitdrukkingen. Ze zijn een essentieel hulpmiddel in het dagelijks leven en in het bijzonder tijdens de ontwikkeling van sociale vaardigheden.

Structuur en steun met dag- en weekplanning

Onze ‘startpakketten voor dag- en weekplanning‘ omvatten pictogrammen voor gevoelens en bieden structuur voor kinderen om hun emoties gedurende de dag te navigeren. ‘Losse picto rustig worden‘ en ‘losse picto vol hoofd‘ helpen kinderen bij het vinden van kalmte in momenten van overweldiging.

Emoties erkennen en beheren

Losse picto verdrietig‘ en ‘losse picto blij‘ helpen kinderen bij het herkennen van fundamentele emoties, terwijl ‘losse picto boos‘, ‘losse picto verward‘, en ‘losse picto bang‘ de meer complexe gevoelens adresseren. ‘Losse picto zenuwachtig‘ en ‘losse picto trots‘ ronden het spectrum van emoties af, waardoor kinderen een volledig vocabulaire hebben om hun ervaringen te delen.

Bouwen aan zelfbewustzijn en empathie

Onze pictogrammen zijn niet alleen voor kinderen met autisme; ze bieden ook leerkrachten, ouders en leeftijdsgenoten inzichten om empathie en begrip te ontwikkelen. ‘Losse picto geduld‘ is bijvoorbeeld een herinnering voor iedereen om geduldig en ondersteunend te zijn.

Een veilige ruimte met EasyAuti

Bij EasyAuti begrijpen we de kracht van communicatie en zelfexpressie. Onze emotie pictogrammen bieden een veilige, niet-verbale manier voor kinderen om hun gevoelens te uiten en begrepen te worden. Elk pictogram is een stap naar een meer verbonden en begripvol leven.

Ontdek onze categorie ‘Gevoelens’ en vind de pictogrammen die je kind helpen om hun wereld van emoties te verkennen en te delen, elke dag weer.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 455 reviews.
Loading...
×