Clicky

Dagdelen

Pictogrammen voor dagdelen: structuur en plezier op elk moment van de dag

Elke dag is een nieuwe kans om te leren, te spelen en te groeien. Onze pictogrammen voor ‘losse picto ochtend‘, ‘losse picto middag‘, en ‘losse picto avond‘ helpen je kind de dag te structureren en begrijpen. Met duidelijke, visuele cues voor elk deel van de dag, bieden we een eenvoudige manier om routine en verwachtingen te creëren.

Start de dag met ‘picto ochtend’

Begin de dag met een glimlach met onze ‘losse picto ochtend‘. Het is een uitnodiging voor je kind om de dag te beginnen met een gevoel van helderheid en doel. Het helpt bij het vaststellen van ochtendroutines zoals opstaan, aankleden en ontbijten.

‘Picto Middag’ voor energieke ontdekkingen

Als de zon het hoogst staat, is het tijd voor ‘losse picto middag‘. Of het nu gaat om buitenspelen, lunchen of een rustmoment, deze pictogram helpt je kind de overgang van de actieve ochtend naar een ontspannen middag te begrijpen.

Eindig de dag met ‘picto avond’

Met ‘losse picto avond‘ kunnen jullie samen de dag afbouwen. Het is het signaal voor avondactiviteiten zoals samen eten, verhaaltjestijd en de voorbereiding op de nacht. Een geruststellend einde van de dag voor je kind.

Jouw partner in dagelijkse structuur

Bij EasyAuti zijn we toegewijd aan het ondersteunen van jou en je kind met hulpmiddelen die de dagelijkse routines verrijken. Onze dagdeel-pictogrammen zijn ontworpen om te helpen bij het scheppen van verwachtingen en het bieden van een gevoel van veiligheid en voorspelbaarheid.

Verken onze dagdeel-pictogrammen en vind de ideale manier om elk moment van de dag speciaal te maken. Elk pictogram is een stapje naar zelfstandigheid, een moment van verbinding, en een bouwsteen voor het dagelijkse geluk van je kind.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 460 reviews.
Loading...
×