Clicky

Activiteiten binnen

Startpakket Dagplanning L | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  245,50.Huidige prijs is:  197,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning L | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  235,50.Huidige prijs is:  187,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning M | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  205,50.Huidige prijs is:  157,00.Opties selecteren

Startpakket Weekplanning M | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  201,50.Huidige prijs is:  153,00.Opties selecteren

Startpakket Dagplanning S | Sfeerfoto

Vanaf: Oorspronkelijke prijs was:  185,50.Huidige prijs is:  137,00.Opties selecteren

Set picto's binnen spelen

Oorspronkelijke prijs was:  24,30.Huidige prijs is:  19,44.In jouw winkelmandje

Pictogrammen voor binnen spelen: bevorder creativiteit en plezier in je eigen huis

Een thuis gevuld met gelach en creativiteit is een thuis vol liefde. Met onze ‘activiteiten binnen’ pictogrammen nodigen we je kind uit om elke hoek van hun verbeelding te verkennen. Of ze nu opgaan in ‘losse picto boek lezen‘, zich uitdrukken met ‘losse picto muziek luisteren‘, of samenwerken tijdens ‘losse picto spelletje spelen‘, elk pictogram is een deur naar een nieuwe wereld binnen jullie eigen vier muren.

Laat fantasie de vrije loop met ‘picto knutselen

Met onze ‘losse picto knutselen‘ kunnen kleine handjes prachtige werelden creëren. En voor de kleine artiesten biedt ‘losse picto tekenen‘ een canvas voor hun kleurrijke uitdrukkingen. Elk pictogram is een stap in hun reis naar zelfontdekking en zelfvertrouwen.

Beweging en ritme met ‘picto dansen

Losse picto dansen‘ en ‘losse picto zingen‘ zijn niet zomaar bewegingen en noten; het zijn uitdrukkingen van vreugde en vrijheid. Laat je kind zijn hart volgen op het ritme van de muziek, een prachtige manier om samen te bewegen en te groeien.

De wereld van spel en logica

Losse picto puzzelen‘ biedt een uitdaging voor de kleine denkers, terwijl ‘losse picto met de lego spelen‘ de bouwstenen van logica en creativiteit in handen legt.

Jullie tijd, onze ondersteuning

We begrijpen dat elke interactie telt. Daarom zijn onze pictogrammen meer dan begeleiders; ze zijn getuigen van de magische momenten die jullie samen creëren. Van ‘losse picto samen spelen‘ tot ‘losse picto pizza maken‘, we zijn er om elke activiteit te ondersteunen en elk leermoment te koesteren.

Ontdek, leer en groei met Easyauti

Bij Easyauti weten we dat de beste herinneringen thuis worden gemaakt. Onze ‘activiteiten binnen’ collectie is met zorg samengesteld om die herinneringen nog mooier te maken. Elk pictogram is een belofte voor plezier, een uitnodiging om te leren, en een kans om te groeien.

Bezoek onze collectie en laat je inspireren door de mogelijkheden van spelen en meer, voor onbeperkt plezier en eindeloze ontdekkingen binnen je eigen veilige haven.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 455 reviews.
Loading...
×