Clicky

Pictogrammen in de zorg

Alleen met voldoende rust in het hoofd, is jouw cliënt in staat zich te ontwikkelen.
Onrust kan verschillende oorzaken hebben, die niet allemaal weg te nemen zijn. Onrust over het programma is wél (grotendeels) weg te nemen. Het gebruik van picto’s tijdens jouw behandeling of begeleiding zorgt daarom voor een verbetering van het effect van die behandeling of begeleiding!

Zeg eens eerlijk; wat kost jij per uur..?
Waarschijnlijk is het goedkoper pictogrammen te kopen dan ze zelf te maken. Zo kan jij jouw tijd besteden aan wat jij het liefste doet, namelijk het helpen van jouw cliënten!

Er zijn verschillende mogelijkheden om de pictogrammen van EasyAuti in te zetten in de zorg. Hieronder staat een aantal voorbeelden. Heb jij andere ideeën of vragen? Mail dan naar vrijblijvend naar floor@easyauti.nl , ik denk graag met je mee!

 

Picto’s bij begeleiding

Het gebruik van picto’s tijdens begeleiding op bijvoorbeeld een zorgboerderij of dagbesteding, zorgt voor een duidelijk dagprogramma bij alle deelnemers. Je kunt gebruik maken van 1 dagprogramma en eventueel persoonlijke accenten aanbrengen met picto’s specifiek voor 1 cliënt. Door gebruik te maken van foto-magneten van alle cliënten en begeleiders, maak je duidelijk wie vandaag aanwezig is en welk deel van de planning voor wie is. Mail voor de mogelijkheden naar floor@easyauti.nl 

Picto’s bij behandeling

Je wilt jouw behandeling zo efficiënt mogelijk inzette. Het is zonde van de tijd als er ruis ontstaat doordat jouw cliënt verward is over het programma. “Ben ik hierna klaar?” “Vorige week deden we eerst dat andere!”
Help jouw cliënt door het programma van jouw behandeling te visualiseren. Ik denk graag met je mee over welke afbeeldingen passend zijn bij de verschillende programma-onderdelen uit jouw behandeling, zo maken we jouw picto-set helemaal op maat. Mail naar floor@easyauti.nl

Picto’s bij ouderbegeleiding

Hoe vaak heb jij al een advies gegeven wat vervolgens niet wordt opgevolgd? Het advies ‘iets met picto’s te gaan doen’ is voor veel ouders zo weinig concreet, dat zij onvoldoende handvatten hebben hier mee aan de slag te gaan. Het helpt als je deze ouders bij de hand kunt nemen door ze al tijdens hun sessie bij jou, te laten zien wat de mogelijkheden van picto’s zijn in hun gezin.

Jij kunt een voorbeeldset laten zien of bijvoorbeeld een aantal sets aanschaffen voor wederverkoop. Op die manier stuur je ouders niet weg met een vaag advies maar kunnen zij direct aan de slag.
Interesse? Neem contact op met Floor voor de mogelijkheden! Mail naar floor@easyauti.nl

Pictogrammen in de zorg
Uitbreiding weekplanning | sfeerfoto
sfeerfoto met 4 whiteboardstiften bij een planbord met picto's

Samenwerking en B2B-verkoop

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met EasyAuti? Of wil je de producten van EasyAuti graag zakelijk gebruiken? Daar werk ik graag aan mee! Neem contact op via floor@easyauti.nl voor de mogelijkheden.

Ben je zorgverlener?
Wellicht is het interessant voor jou om een kleine voorraad in te kopen om aan te bieden aan jouw cliënten. Omdat de picto’s al in jouw praktijk aanwezig zijn, kan je samen met jouw cliënt het gebruik ervan bespreken. Dit maakt de stap naar gebruik laagdrempelig en vergroot de kans op succes van jouw begeleiding of behandeling!

Ben je zakelijk pictogebruiker?
Werk jij bijvoorbeeld op een school of in een zorginstelling? Wellicht is het interessant voor jou om in overleg een set picto’s samen te stellen die precies past bij de wensen van jou en je organisatie. Ik heb een achtergrond als 1ste graads docent en denk graag met je mee.

Neem contact op via floor@easyauti.nl voor de mogelijkheden!

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 448 reviews.
Loading...
×