Clicky

De ultieme autisme gids is naar je onderweg!

Maar wacht even…

 

Mijn ervaring is dat al die informatie over dit onderwerp behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarnaast begrijp ik als geen ander, dat je jeals ouder eenzaam en onbegrepen kan voelen. Hoe fijn is het dan als je ondersteuning vindt in een community met gelijkgestemden?

Gelukkig is die plek er. Namelijk:

De Kick ASS Moms Community

De komende 30 minuten kan jij je aanmelden voor slechts €10 p.m.!

Dat is een korting van 33,3%!

  • Een actieve community met moeders in dezelfde situatie als jij, waarin je herkenning en erkenning vindt in een veilige, besloten omgeving.
  • Elke maand een masterclass door een expert, te bekijken wanneer het jou uitkomt. Deze 10 masterclasses staan al voor je klaar!
  • Handige info en downloads die je direct kunt toepassen in jouw gezin; je hoeft het niet allemaal zelf uit te zoeken.

Ontdek nu de community voor deze lage prijs! (Je kunt elke maand opzeggen.)

Aanbieding verloopt over

In jouw gezin is het hard werken

Het moederschap is anders dan je je had voorgesteld… Om je heen zie je happy families waarin alles ‘vanzelf’ lijkt te gaan, maar in jouw gezin is het hard werken.

Jouw kind vraagt enorm veel aandacht, veel meer dan andere kinderen van zijn leeftijd.

Vanochtend moest je hem nog helpen aankleden (dat zou hij toch al lang zelf moeten kunnen? – schiet als gedachte door je hoofd) bij de opdracht om zelf zijn trui aan te trekken, kreeg hij een driftbui omdat het niet lukte. Dat was alweer de zoveelste deze week…

Voor jou een standaard ochtendritueel, maar dat maakt het niet minder moeilijk.

“Je moet hem gewoon wat strenger aanpakken”, hoorde je gisteren nog. Zelfs wildvreemden geven je tegenwoordig ongevraagd advies wanneer jouw kind weer eens een scene schopt in de supermarkt. Dit maakt jou onzeker. Ligt het dan misschien tóch aan jou? Je hebt steeds vaker het gevoel dat je faalt als moeder.

Je vertelt wel eens aan vriendinnen hoe het gaat thuis. Over de dagelijkse struggles die jullie hebben, bij simpele dingen als aankleden, douchen en avondeten. Dingen die bij andere gezinnen heel gewoon zijn.

Je vriendinnen en familie doen hun best om jouw situatie te snappen, maar écht begrijpen doen ze niet. Het autisme van jouw kind heeft zo’n enorme impact op jouw leven, iemand die het zelf niet ervaart kan dat eigenlijk niet begrijpen.

Je neemt het ze niet kwalijk, maar het zorgt er wel voor dat jij je eenzaam en onbegrepen voelt. Wat zou het fijn zijn om met iemand te kunnen praten die jou wél echt begrijpt.

In de Kick ASS Moms Community vind jij steun en herkenning bij gelijkgestemde moeders van een kind met autisme, net als jij. Zo ga jij ervaren dat je niet de enige bent! Je leert van elkaar en je vindt tips en tools om te dealen met jouw uitdagende gezinssituatie.

Floor zit op de bank en drinkt thee

Dit is wat anderen zeggen:

review 2 1
review 1 1
review 3 1
review 4
review 5

Als jij lid wordt van de Kick ASS Moms Community, dan is het volgende voor jou mogelijk:

  • De sfeer in huis wordt meer ontspannen, want voelt je minder bezorgd en gestresst over de opvoeding en het gedrag van jouw kind door de handvatten die je krijgt.
  • Je ervaart dat je niet de enige bent die voor deze uitdagingen staat, want je krijgt steun en herkenning van moeders die jou écht begrijpen.
  • Je kennis over het autisme van jouw kind neemt toe, waardoor je zelfverzekerder keuzes kunt maken in de opvoeding.
  • Zonder schuldgevoel kiest jij vaker voor jezelf, omdat je weet dat je daarmee ook jouw kind helpt.
  • Het gedrag van jouw kind zuigt jou minder leeg. Omdat je weet waar het gedrag vandaan komt, lukt het jou om rustig en kalm te blijven.

En nee, dit is niet in the blink of an eye bereikt. Maar als jij deelneemt aan de community, dan betekent dit dat jij het vertrouwen hebt dat al die punten hierboven ook voor jou mogelijk zijn.

In de Kick ASS Moms Community ga jij ervaren hoe krachtig het is om gelijkgestemden om je heen te hebben, zodat je je minder alleen en onbegrepen voelt.

Meld je nu aan met maar liefst 33,3% korting! 👇🏻

Je kunt je elke maand afmelden. Maar believe me, dat wil je niet 😉

Floor checkt de community op haar telefoon

Stel je eens voor..

Vol trots pak je je telefoon erbij en deel je in de community dat het zo goed ging vanochtend! Je kind heeft zonder morren zijn boterham gegeten, wauw!

Je had vorige week wat tips gekregen van andere moeders en dat had meteen effect. Wat is het fijn dat jouw struggles werden herkend en dat je niet veroordeeld werd!

Een andere moeder heeft ook al wat gepost vandaag; het gaat niet zo goed daar.. Vervelend voor haar! Maar ergens is dit ook geruststellend; je bent niet de énige waar de ‘gewone dingen’ soms zo moeilijk gaan.

Vanmiddag heb je dat lastige gesprek op school, daar zie je best tegenop. In de masterclass van deze maand heb je geleerd dat het belangrijk is te kijken naar wat er ónder het gedrag ligt. Het zou zo fijn zijn als de leerkracht op school dit ook gaat doen, zou het je lukken haar ‘mee te krijgen’?

Vlak vóór het gesprek check je nog even in in de community. Je ziet dat de andere leden je succes wensen en met je meeleven, dat geeft moed! Je voelt je gesteund en gaat zelfverzekerd het gesprek in.

Dit krijg je als lid van de Kick ASS Moms Community

mockup telefoon community 1

De Kick ASS Moms Community

Je bekijkt de community op je desktop of via de gratis Huddle-app op je mobiel. Er zijn verschillende borden waar je een topic kunt starten, op elkaar kunt reageren, iemand taggen, een bericht liken. Ook zijn er terugkerende onderwerpen zoals het topic Uitdagende Momenten waarin je met elkaar kunt brainstormen en van elkaar kunt leren over momenten zoals het avondeten, douchen, naar de tandarts enzovoorts.

Door de handige app op je telefoon check je even in met hetzelfde gemak als dat je je social media bekijkt.

mockup telefoon masterclasses

Masterclasses

Iedere maand wordt er een nieuwe masterclass geplaatst. Deze masterclasses worden vooraf opgenomen, jij bekijkt ze dus wanneer het jou uitkomt!

Op dit moment staat voor jou klaar in de community:

✔️ Een stevige basis voor jouw kind met autisme – Marscha Buuron, Bijzonder Brein

✔️ EHBA (Eerste Hulp Bij Autisme) – Bilitis, KickASS Autismecoaching

✔️ Prikkelverwerking – Suzanne van der Star, Educadora

✔️ Slapen – Anne van der Zee, Ukkies en Tukkies

✔️ Wat de darmen. temaken hebben met het autisme van je kind – Marscha Buuron, Bijzonder Brein

✔️ Autisme in het onderwijs – Steffie van der Meijden, Leraar van het jaar SO 2022/2023

✔️ Vind de verbinding met jezelf terug – Lisa van Vlijmen

✔️ ARFID te lijf  – Rita Maris

✔️ Ondernemen als oplossing om werk en gezin te combineren – Carlijn Evers

✔️ Ademwerk om tot rust te komen in stressvolle situaties – Angela van der Ploeg

Binnenkort:
⇒ Spiegelgedrag – wat zegt het gedrag van jouw kind over jou? – Veroni Aarnoutse

mockup telefoon downloads

Downloads

Handige downloads voor thuis, waarmee jij eenvoudig meer structuur en duidelijkheid biedt aan jouw kind. 

Op dit moment in de community:

✔️ Aftelkalender voor Sinterklaas

✔️ Voorbeeld dagplanning – Vakantie (mét instructievideo!)

✔️ Voorbeeld planning – Ochtendritueel

✔️ Voorbeeld planning – Naar de WC

mockup telefoon handige links

Handige links

Je hoeft het niet allemaal zelf uit te zoeken. Laat mij dat voor je doen! Regelmatig plaats ik een lijst met handige links en info in een bepaald thema.

Op dit moment in de community:

✔️ Producten om te ontprikkelen

✔️ Boekenlijst voor ouders, voor een kind met autisme en voor een brusje

✔️ (Web)winkels voor sensorisch materiaal

✔️ Regelingen en instanties

mockup telefoon korting

Korting!

Als lid van de community shop jij in de webshop van EasyAuti met 10% korting! Iedere maand vind je de nieuwe kortingscode in de community.

Dit is wat anderen zeggen:

review 9
review 6
review 7
review 8
review 10
review 12

Veel gestelde vragen

Mijn kind heeft geen diagnose, mag ik lid worden?

Ja!
Ook als jouw kind geen diagnose heeft maar wel kenmerken van autisme laat zien, ben jij welkom in de community.

Mijn kind heeft een andere diagnose dan autisme, is de community ook voor mij?

Ja!
Moeders van een kind met bijvoorbeeld ADHD, TOS of LVB lopen vaak tegen dezelfde dingen aan als moeders van een kind met autisme.
Is dit bij jou het geval? Dan ben jij van harte welkom!
Let op: we houden het in de community bij autisme-gerelateerde onderwerpen.

Is de community ook voor vaders?

De leden van de community zijn (bijna) allemaal moeder. Voel jij je als vader ook aangesproken en vind jij het geen probleem een uitzondering te zijn tussen al die vrouwen? Dan ben je van harte welkom!

Welke leeftijd hebben de kinderen van leden?

De meeste moeders in de community hebben een kind in de basisschoolleeftijd.

Op welk platform vindt de community plaats?

De Kick ASS Moms Community draait op Huddle. Je kunt de inhoud bekijken en reageren op topics op je desktop of in de gratis Huddle-app op je telefoon of tablet,

Hoe kan ik inloggen?

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, krijg je automatisch een mailtje met daarin alle info die je nodig hebt om in te loggen in de community. Niet ontvangen? Check dan je spambox!

Wat is het verschil met een gratis facebookgroep?

Er zijn verschillende gratis facebookgroepen. Hierin zitten duizenden leden, je weet niet wie er meeleest. Voor veel moeders voelt zo’n facebookgroep niet als een veilige omgeving om hun vragen te stellen. De Kick ASS Moms Community bestaat uit een besloten groep leden die elkaar goed leren kennen en wordt bovendien actief beheerd door een community manager.

Daarnaast krijg je in de community maandelijks een interessante masterclass van een expert, direct toepasbare stappenplannen, tips en schema’s. Zodra je lid wordt, krijg je direct toegang tot alle informatie die is gedeeld sinds de start van de community. Dat is mega waardevol!

On top of that krijg je óók nog eens 10% korting. in de webshop van EasyAuti. 

Kan ik elk moment opzeggen?

Jammer dat je gaat!
Opzeggen kan elke maand. Dit doe je door uiterlijk 1 week vóórdat jouw nieuwe maand ingaat, een mail te sturen naar floor@easyauti.nl waarin je laat weten dat je je lidmaatschap wilt opzeggen.

De waardering van www.easyauti.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 463 reviews.
Loading...
×